Akik IT területen dolgoznak?
1. Pontosan mit csinálsz?(programozó, help desk, fejlesztő, tesztelő, stb)
2. Mit végeztél? (Egyetem, IT tanfolyam, stb)
3. Homeofficeban vagy?
4. Mennyi a béred?
Töltsed le a Hays salary guide-t, és zeek az adatok sokkal megbízhatóbb statisztikák szintjén benne vannak.
Nem csak IT, hanem más területekre is. Szívesen.
Rendszeradmin / helpdesk / fejlesztések koordinálása / adatkarbantartás a munkám
Egyetemet végeztem
Covid alatt volt home ofdice, azóta tilos sajnos
400nettó
1. Adatelemzéssel és gépi tanulással foglalkozom
2. Van egy szakirányú alapszakos diplomám, illetve egy alap-és egy mesterszakos végzettségem korábbról más területről, aminek projekttől függetlenül hasznát veszem szintén (pl. bioinformatika, orvosi képfeldolgozás területén). Illetve vannak kisebb certjeim (Google, IBM és más online kurzusok eredményeként).
3. Is-is, heti 3 nap home office
4. Erre nem szeretnék válaszolni, de nem panaszkodom finoman szólva
1. Pontosan mit csinálsz?(programozó, help desk, fejlesztő, tesztelő, stb)
Elvileg több, mint két éves szoftverfejlesztő tapasztalatomnak kellene lennie.
Ehhez képest 1 évig alkalmazásüzemeltetés és support volt a feladatom mini fejlesztéssel egy elavult dobozos termék esetén, tökegyedül. Utána pedig 1 évig scrum csapatban, de őskáoszban DevOps, "rendszergazda" feladatok, support és mini fejlesztés. Mostmár tényleg szoftverfejlesztés.
2. Mit végeztél? (Egyetem, IT tanfolyam, stb)
Iskolarendszeren kívüli OKJ és brutálisan sok autodidakta tanulás munka mellett, jelenleg folyamatban levő egyetem.
3. Homeofficeban vagy?
Kb. 50-60% home office lehetőség van.
4. Mennyi a béred?
Br 600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!