5 hetes terhes vagyok,még nem tudja senki a munkahelyemen.Holnap lesz csapatépítő,gokartozni fogunk. Szerettem volna menni,én is arra szavaztam anno,de akkor még nem tudtam,hogy terhes vagyok.Mit mondjak,miért nem megyek?
Sőt, ha tökéletesen jól érzi magát, akkor is érthető, hogy nem iszik alkoholt.
Én épp azért nem értem, hogy miért kell "hazudni", mert eleve nem tartozik elszámolással a random kollégáknak. Megmondja hogy nem, és kész. Fölösleges mindenféle mesékkel szédíteni a munkatársait.
Sokan 5 hetesen még nem is tudják, hogy várandósok, sőt élő terhesség még megállapítva se lehet, max egy pozi teszt lehet a kezedben.
Szerintem semmi akadálya nincs, hogy elmenj, nyilván nem úgy kell vezetni mint egy állat, hanem csak lightosan. De most még semmi hátrányotok nem származhat belőle.
Az ivászat meg olyan, hogy amúgy sem iszik mindenki. Én sem voltam soha iszogatós, a többiek igyanak ha akarnak, te onnantól elbúcsúzhatsz vagy ha jól érzed magad és mégis maradnál iszol valami alkoholmenteset.
5 hetes terhesség nem létezik így kijelentve.
Vagy te az első kimaradt menzeszed (4 hét) másnapján már nődokihoz mentél? :D
Ekkora hülyeséget, amit írtok :D
5 hetes terhességet igen is meg lehet állapítani UH-val, a 6.héttől szívhang van!
Csak mondom, mert bután ne haljatok már meg...(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!