Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 5 hetes terhes vagyok,még nem...

5 hetes terhes vagyok,még nem tudja senki a munkahelyemen.Holnap lesz csapatépítő,gokartozni fogunk. Szerettem volna menni,én is arra szavaztam anno,de akkor még nem tudtam,hogy terhes vagyok.Mit mondjak,miért nem megyek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 13:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Sőt, ha tökéletesen jól érzi magát, akkor is érthető, hogy nem iszik alkoholt.

Én épp azért nem értem, hogy miért kell "hazudni", mert eleve nem tartozik elszámolással a random kollégáknak. Megmondja hogy nem, és kész. Fölösleges mindenféle mesékkel szédíteni a munkatársait.

2022. márc. 2. 13:52
 12/22 anonim ***** válasza:
19%
Nem kozetelo alkoholt inni,illetve én simán elmennék. Ha meg nem akkor őszinteség..bár nálad az nem téma
2022. márc. 2. 13:53
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Sokan 5 hetesen még nem is tudják, hogy várandósok, sőt élő terhesség még megállapítva se lehet, max egy pozi teszt lehet a kezedben.

Szerintem semmi akadálya nincs, hogy elmenj, nyilván nem úgy kell vezetni mint egy állat, hanem csak lightosan. De most még semmi hátrányotok nem származhat belőle.

Az ivászat meg olyan, hogy amúgy sem iszik mindenki. Én sem voltam soha iszogatós, a többiek igyanak ha akarnak, te onnantól elbúcsúzhatsz vagy ha jól érzed magad és mégis maradnál iszol valami alkoholmenteset.

2022. márc. 2. 13:55
 14/22 anonim ***** válasza:
29%

5 hetes terhesség nem létezik így kijelentve.

Vagy te az első kimaradt menzeszed (4 hét) másnapján már nődokihoz mentél? :D

2022. márc. 2. 14:03
 15/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
35%

Ekkora hülyeséget, amit írtok :D

5 hetes terhességet igen is meg lehet állapítani UH-val, a 6.héttől szívhang van!

Csak mondom, mert bután ne haljatok már meg...(:

2022. márc. 2. 14:04
 16/22 anonim ***** válasza:
15%
Ha pontosan fogant akkor max egy üres petezsákot :) amíg nincs szívhang nincs élő terhesség. Csak hogy ne halj meg bután.
2022. márc. 2. 14:15
 17/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
25%
Te elolvastad és értelmezted is, amit válaszul ítam, vagy csak jöttél verni magad kiscsillag? (:
2022. márc. 2. 14:18
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Menj el és ott mondd azt, h mégsem szeretnél beleülni, mert megijedtél a sebességtől és ez nem biztonságos szerinted. Kint nézed a többieket. Az ivászatnál te pedig csak alkoholmenteset iszol. Ha kérdezik mondod, h gyogyszert vettel be fejfajasra. Ennyi.
2022. márc. 2. 15:06
 19/22 anonim ***** válasza:
25%
Amíg nem élő a terhesség addig csak sejthető. Te se érted szerintem amit írtál :( 5 hetesen megállapítható, hogy elindult a folyamat. Amíg nincs szívhang addig nem is adnak róla igazolást, hogy elő a terhesség csak, hogy valami van amiből aztán vagy lesz is valami vagy nem, csak egy új időpontot max. 6 hetesen már lehet szívhang, de az a tuti nem az üres petezsák. Szerintem amúgy nagyjából ugyan arról beszélünk csak te már azt is készpénznek veszed amit én még nem.
2022. márc. 2. 15:22
 20/22 anonim ***** válasza:
37%
Mondd azt, hogy megjott.
2022. márc. 2. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!