12 órás műszakban sokallják a pisi szüneteket. Mi lenne a megoldás?
Sziasztok!
Történet a következő:
12 órát dolgozunk egy nagyon forgalmas boltban, összesen 40 perc szünetünk van (20-20 elosztásban) illetve 10 percünk van egy nap mosdózni, de ez nincs kiadva csak kimondatlan szabály, hogy ennyit mehetünk. Szerencsére jófej a boltvezető és ha kikéreckedünk kienged, nem szokott ebből vita lenni. a 20 perces szünetről percre pontosan vissza kell érni, tehát ha mosdóznunk kell bele kell kalkulálni.
Én nagyon sok vizet iszom illetve vegetáriánus vagyok tehát sok lédús zöldség van a kajámban, 1,5 óránként ki szoktam menni egy 2-3 percre gyorsan pisilni. Én az 1x10 perc helyett egy nap inkább 2x5 percre szoktam elmenni mert elég gyorsan elintézem a nagy dolgom, ami néha, de tényleg nagyon ritkán 6-7 percre sikerül de ez kivételes eset ilyenkor. Olyan sosincs, hogy egy nap 2x7 percre mondjuk kivonuljak a mosdóba.
Tegnapi nap folyamán a boltvezető megemlítette nekem, hogy ő egy papírra vezette a perceket amikor kimentem mosdóba és 4 óra alatt összesen 7 percet voltam kint, ezért szeretné ha a szüneteimen kívül már csak egyszer mennék el mosdóba a nap folyamán. Tehát 8 és 12 között 2x mosdóztam, utána 12:20kor jöttem vissza az első szünetről, a munkaidőm 20:15-ig tart ami közben lett volna még egy 20 perces szünet alatt lehetőségem mosdózni, és azt szerette volna ha ezen kívül kibírom a napot egyetlen mosdózással. Azaz 8 óra alatt 2-vel. Végül nap végén megmondta, hogy neki az a problémája velem, hogy mások a szünetek közti 4 egybe ledolgozott órák alatt csak egyszer szoktak kimenni én viszont 2x ami 2x annyi mint a többieké és nem igazságos rájuk nézve.
A kérdésem az lenne, aki volt valaha hasonló helyzetben, mi a megoldás arra ha többet pisil az ember? Én kismillió ételallergiával küzdök, többek között ezért is vagyok vegetáriánus, az étrendemen nem tudok sajnos változtatni, vizet pedig azért iszok mert a pattogásban nagyon kiszáradok.
11. Remélem nem kamu a kerdés...
En egy percig se dolgoznék ilyen helyen...
Hogy rohadjon meg az ilyen hely ahol sz.rni meg pisilni is időre kell.Lemérte,és ezt komolyan számon kérte...hát vicc.
Nézd meg a szerződést.Szerintem nincs feltüntetve olyan hogy a kajaidődbe bele kell zsúfolni a pisiléseket is.Ilyeneket nem rögzít a munkáltató.És ilyen kizárt hogy hivatalosan írásba foglalhat.Vannak minden embernek alapvető jogai, na meg szükségletei.És hogy rohadjon meg, nem vagyunk egyformák.Alkalmazzon az ilyen hülye robotokat.
Én tuti megmondanám hogy akkor adjon egy flakont, aztán elintézem a vásárlók előtt.Vagy ha ez nem opció,akkor egyszerűen csak bepisilek.
Akármennyire is kell a pénz ilyet ne tűrjél el...beteg a főnököd.És a kereskedelemben mindig találsz munkát.Menj el gondolkodás nélkül máshova,ahol megtisztelnek a embernek kijáró jogokkal.
odah*gyoznék a bolt közepére
ezt a sutyerák helyet azonnal hagyd ott
A boltvezető valószínűleg a hatékonyság, gyorsaság és azonnali rendelkezésre állás szörnyű embere. Az ilyen helyről menni kell, ha teheted inkább menny másik területre ezt minden jó indulatból mondom.
Kérdező teljesen megtudlak érteni, nem szeretek ajánlani semmit, főleg hogy ismertetted a problémákat, de 2-3 kanál méz valamennyit képes vissza fogni és rendbe hozni a sok vizelést. A sok tej vagy a Szója italok a vesét intenzív munkára kényszerítik, ami miatt esetleg többet kell menni Wc-re.
Ez csak gondoltam leírom Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!