Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a legbetegebb munkahelyi...

Mi a legbetegebb munkahelyi sztorid, ami veled, vagy egy kollégáddal nálatok megtörtént?

Figyelt kérdés
Nálunk lassan egy évtizede volt egy nagyon fiatal új lány, akit az akkori, idősebb főnöknőm (egy irigy pitsa) félrehívott beszélgetni. A telefonján bekapcsolta a hangrögzítőt, a lányt megvádolta azzal, hogy az irodából többször is jelezték, hogy nem használ dezodort, majd felvette ahogy a lány pánikol és próbálja kimagyarázni magát. A hangfelvételt mutogatta a többi vezetőnek akik vele egy szinten voltak. Szerencsére a lány nem érzett meg ebből semmit, sok évig volt ott míg végül ő is vezető nem lett amikor áthelyezték egy másik telephelyre.

2022. febr. 26. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pont a dezodor miatt volt baj amit a főnök asszonyság nem tűr, minden illatot megérez és érzékeny a dezodorra es a kölnikre semmit nem szabad használni.

Volt egy olyan eset, hogy az egyik kolléganőm elment szarni aztan nem sokkal később jött munkába a főnöknő és kerdezi hogy mi ez a büdös később hallottam, hogy mondja a kolléganőmnek, hogy ha lehet szarjon otthon reggel.

2022. febr. 26. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Betegség miatt lefogytam (munkahelyi stressz, pajzsmirigy) erre megkérdezte a főnök, hogy azért vagyok vékony, mert nincs mit ennem? De az sem volt semmi amikor a kórházból kiengedtek voltam kb 42 kg és folyamatosan a fogyókúráról beszélt… Plusz van egy munkatársam aki semmit nem csinál csak egész nap másokról tesz panaszt. Nem csak rólunk, mindenkivel akivel együtt dolgozunk, önkormányzat, iskolák.. Ha valami nem tetszik neki már megy is a panaszlevél.
2022. febr. 26. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!