Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megírnátok ezt a volt főnökötö...

Megírnátok ezt a volt főnökötöknek?

Figyelt kérdés
Egy évig dolgoztam egy cégnél ahol abban reménykedtem véglegesen maradok, de fel kellett mondanom mert egy vezető nagyon rámszállt, többször is sírásig kiabált velem. AZ igazgatóval kedveltük egymást. 8 hónap telt el azóta, még nem volt "valódi" munkahelyem mert eddig egy barátnőm vállalkozását segítettem beindítani otthonról, online. Most viszont eljött az az időszak amikor folytatni szeretném a hivatásom, és mivel más lehetőségem Budapesten nincs így az előző cégnek az egyetlen konkurenséhez fogok jelentkezni. A munkakör azonos, még a cégnév is majdnem egyezik, csupán ez a második egy leheletnyivel kisebb cég. A volt munkahelyemen az igazgató nagyon ki volt mindig is élezve arra, hogy a céges titkok ne kerüljenek ki. Mikor én felmondtam akkor is elég nagy volt a feszkó emiatt, próbált is a beosztottjain keresztül puhatolózni haraggal távozom-e. Én viszont nem fogom félretenni az álmom másnak a hibájából. Úgyis vissza fogja hallani, hogy ott dolgozom, mivel tartom a kapcsolatot a volt kollégáimmal illetve máshonnan is hallhat róla, így arra gondoltam írok neki messengeren egy rövid kis üzenetet amiben kitérek rá, hogy nem haraggal távoztam, nem fogom kiszivárogtatni a céges titkokat és minden jót kívánok nekik továbbra is. Szerintetek ez túl sok lenne a részemről? Első sorban azért jutott eszembe, mert nyilván barátibb tőlem hallania először, mint mástól.

2022. febr. 26. 14:39
A kérdező szavazást indított:
Írd meg, nem veszítesz semmit
Felesleges
17 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kellett volna, amikor eljöttél. Most már lényegtelen.
2022. febr. 26. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Minek? Miután elnézte, hogy a köztetek lévő vezető szenyózzon veled? Elnézte, hogy egy olyan ember dolgozik a cégnél, aki így bánik a beosztottjaival, mert jó szakember, és neki meg kell a profit? Eszembe se lenne szívességeket tenni.
2022. febr. 26. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Kihívnám 1/1 be bárhol bármikor tessvérem
2022. febr. 26. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
8 hónap... Lehet, már a nevedre sem emlékszik. Én nem fáradnék ezzel.
2022. febr. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!