Elmondanátok a főnökötöknek hogy rájötettetek a bejelentési csalására és feljelentettétek a céget, vagy majd az eljáró hatóságtól megtudja?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 14:56
1/19 A kérdező kommentje:
így is úgy is megtudja. csak kérdés tőlem tudja-e meg, vagy majd a NAVtól.
2021. jún. 27. 15:03
2/19 anonim válasza:
Minek? Majd a munkaügyi ellenőrzésnél kiderül.
3/19 A kérdező kommentje:
Igaz, én is így vagyok vele.
Ha ő nem méltatott engem arra hogy szóljon hogy a hátam mögött átjelentett minimálbérbe én miért méltassan arra hogy felnyomtam a céget a NAV +OMMFnél.
Majd tőlük megtudja.
2021. jún. 27. 15:12
4/19 anonim válasza:
NA végre, tényleg tettél valamit?
Igy legalább talán a hirekben olvashatjuk, hogy melyik is ez az alapitványi iskola!
5/19 A kérdező kommentje:
"Igy legalább talán a hirekben olvashatjuk"
Ebből miért lenne hír?
Tavasszal az OMMF munkaügyi razziájában 3000 céget vizsgáltak (főleg építőipar) és 88%-ánál találtak ezt azt.
Vagyis szinte mindenütt. És abból lett hír?
2021. jún. 27. 15:21
6/19 anonim válasza:
Akkor most megint jönnek majd az álláskeresős kérdéseid mert bukod az alapítványi sulis melót?
7/19 Micimacko67 válasza:
Vasárnap délután van...miért dolgozol ilyenkor is kérdező?
Nem ismered a 10 parancsolatot?
8/19 anonim válasza:
A gonosz szemét főnöke halálra dolgoztatja, biztos lesz erről is valami kérdése :D
9/19 anonim válasza:
Na végre elmész takarítónak az vidéki ismerősöd példáját követve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!