Rossz vagyok, amiért feljelentettem a szomszédom?
A te álláspontod is totál érthető, de azért durva hogy gyakorlatilag tönkretettél egy embert.
Nehéz ilyen helyzetben állást foglalni.
Te egyáltalán nem vétettél, hiszen passzívan még "segítetted" is őt ameddig másoknak nem okozott ezzel kárt. Amikor a kérésed ellenére tudomást sem vett arról, hogy a tevékenységével neked mit okoz, az azzal jár, hogy akkor csinálhatja azt amit akar, de kénytelen lesz viselni a felelősséget.
Te teljesen korrekt módon jártál el vele szemben, még jóindulatú is voltál.
Kedves #2!
Nem a Kérdező tette tönkre. Az illegális maszek bizniszével eleve kockáztatta a lebukás veszélyét, onnantól kezdve pedig, hogy másoknak is kárt okozott, és ez még csak nem is érdekelte, onnantól teljes mértékben az ő felelőssége hogy hogyan fog folytatódni ez a történet amit előidézett a felelőtlen magatartásával és a gondatlan károkozással.
Ő idézte elő, most fordult a kocka, és elmarasztalják az okozott károkért. Nehogy még neki álljon feljebb!
4, értékelem hogy normális hangnemben szóltál hozzám, nem az oldal megszokott színvonalán, de sajnálom, ha vitapartnert keresel akkor más után kell nézned, mert én erre nem vagyok vevő.
Egyszerűen együttérzek mindkét oldallal, akkor is ha vannak akiknek ez fáj 🤷♀️
Én kedves ember vagyok, de az évtizedek alatt ez szinte csak a káromra vált. Az emberek úgyis lszarnak, ha látják, hogy te elnéző vagy.
:) Megértelek, én lehet rágyújtottam volna, amilyen gané lelkiállapotban vagyok pár hónapja.
Kamu! En evek ota otthol cserelem az olajat az automba es volt hogy veletlenul elejtettem az olajszurot amibol kifolyt legalabb 2deci olaj. Azota is ugyanygy no ott a fu!
A motorolaj nem gyomirto!!!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert jól tetted.
# 7-es Nálam hasonló a helyzet.
Ha az ember elnéző, eltiporják.
Azonnal meg kell húzni a határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!