Rossz vagyok, amiért feljelentettem a szomszédom?
"Rossz vagyok, amiért feljelentettem a szomszédom?"
Nem vagy az. Jól tetted, amit tettél, én is azt tettem volna. A határt egyszer meg kell húzni. Korrektül jártál el, nem alattomoskodtál, nyílt lapokkal játszottál. A "falu szája" pedig ne érdekeljen, ha nem reagálsz rá sehogy, akkor ez is el fog múlni, mint a fogfájás.
Szerintem jól tetted, már a környezet érdekében is. Főleg ha szóltál neki előtte, és le se szrta.
Én is jelentettem már fel szomszédot (névtelenül) és ha megnyugtat, hasonlóan járt. Mondjuk más volt a helyzet: előzetes kérdezés nélkül arra mentem haza, hogy lebontotta a két telek közti kerítést, a kertünkből pedig eltűnt egy drága, védett állat, ami hetekkel később holtan lett meg a kapunk előtt. (Feltehetően valamelyik fekete munkása lopta el, csak megijedt a rendőröktől és a feljelentéstől).
100% biztos voltam benne, hogy a fekete színű munkásai feketén vannak ott. Közben a kerítésen túl a házat is elkezdte renoválni (nyílászárócsere, új cserép, korszerűsítés, stb.). Emellett meglehetősen zavart már az akkor több hete tartó zörgés (a házunk mellett is valamit elkezdett barmolni a földdel, talán kutat ásni?), a házunk mennyezete is megrepedt.
Szerencsére a NAV-osok jókor jöttek, épp otthon voltam. A fekete munkásokat akkor láttam utoljára, valószínűleg őt is alaposan megbüntethették, hisz látható nyoma volt, hogy nem aznap kezdték a melót. Azóta is félkészen áll a kerítés, a ház pedig egy évig állt az akkori állapotában, de 3 év után is még lenne rajta mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!