Csak szerinrem bunkosag munkahelyemen nem koszonni?
Figyelt kérdés
Egy olyan reszen van a gepen az irodaban ahol sokan atsetalnak, a legtobben koszonnek, de van aki nem kepes ra. Aztan meg ha epp nem a gep elott ulok es szembejonnek en meg rajuk koszonok akkor flegman visszakoszonnek.. Annyira nem ertem en ha valakivel meg nem talalkoztam aznap es elsetalok mellett azert odakoszonok h hello... Vagy ez igy lenne a normalis es aki koszon az extrem kedves? :D2022. febr. 25. 17:59
11/11 anonim válasza:
10 Igen, de probalok elkepzelni egy flegma hellot vagy sziat, persze lehet olyan hangsullyal mondani, de nem hiszem, hogy errol lenne szo. Ketlem, hogy barki emiatt flegmazna, mert vissza kell koszonnie valakinek :D Hacsak nem az elore koszono fel kezdi. Nekem is van olyan kollegam, aki ugy tud koszonni (elore), hogy abban kb benne van minden, hogy miert nem mentem hozza oda ot perccel korabban, 20 emberen at amikor veletlenul egymasra neztunk udvozolni ot. (Mikor ugyanott van a munkateruletunk es akkor koszonok, amikor ott talalkozunk.) De azt nehezen hiszem el, hogy ket random ember elsetal egymas mellett, az egyik koszon, a masik meg erre pofakat vag es flegmazik. Akkor nem a koszonessel van a problemaja, hanem magaval a kollegaval valoszinuleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!