Szóvá mernéd tenni a főnököködek, hogy üvöltözött veled?
Volt, amit nem csináltam meg, tehát jogosan volt mérges. De kb. a sárga földig döngölt, és mindenért is elhordott. Én utána zokogtam egy órán át kb.
Van értelme vele beszélni, hogy legközelebb valamilyen szalonképesebb módon fejezze ki felém a dühét?
Te tudod, hogy milyen. Ha máskor normális, akkor érdemes lehet beszélni vele, mikor már nincsenek indulatok, hogy elismered a hibádat és jogos volt a haragja, de legyen szíves legközelebb ne legyen ennyire durva. Anélkül is ugyanúgy megérted és tanulsz belőle.
Ha tudod, hogy nem fogja meghatni és nem lesz eredménye, akkor felesleges.
Volt már ilyen. Nem üvöltözött, de felemelte a hangját és igazságtalan is volt. Igen, azonnal szóvá tettem, és éreztettem is, hogy van ám az ilyesminek hosszútávú hatása.
A maga módján bocsánatot kért. Egyrészt, mert amúgy rendes, csak hát nem tökéletes, másrészt bajban lenne ő is, ha elhúznék.
Én szóvá tettem egy k***va anyázsába átmenő üvöltözését hogy azéééé álljon meg a menet mindennek van határa.
Következmény: még aznap állástalan lettem. Megérte? Meg.
4: Gondolom, próbaidő alatt voltál. Mert normálisan nem rúghatnak ki ilyesmi miatt azonnal. Mi lenne az indok? K*rvaanyázás el nem tűrése?
Ha a főnök a bunkó kategória, akkor amúgy vagy azt feleli, hogy "Majd nem üvöltök, ha nem adsz rá okot!" vagy "Ha nem tetszik, el lehet húzni!".
" Mi lenne az indok?"
Munkaviszonyonyát azonnali hatállyyal megszüntetetmm indoklás összeférhetetlen közösségellenes magatartás. 4 éve voltam ott (próbaidő hahahaha)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!