Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tι is szoktatok egymás háta...

Tι is szoktatok egymás háta mögött pletyizni? Ugye ez rendben van?

Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 08:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem a pletyka elég undorító és gusztustalan, főleg a rosszindulatú fajtája. Az ilyen emberek megbízhatatlanok, mindenkit kibeszélnek a másik háta mögött és ha elfordulsz, beléd vágják a rozsdás bökőt. Szar ömlik a szájukból.
2022. febr. 23. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
21%

Itt 2-es.

Mennyire elítélik itt a pletykálkodást :) aztán a való életben meg tudjuk hogy a munkahelyen terjed a hír fénysebességgel. Ellentmondást szimatolok, nem hiszek nektek:D

Kollégák se ismerik be magukról.

2022. febr. 23. 10:22
 13/16 anonim válasza:
100%
Ha 3 ember van egy helyen a kettő már pletykál a harmadikról... ez van.
2022. febr. 23. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy ez pletyka-e,de volt egy kolléga őm,aki gyesről jött vissza. Én akkor kerültem oda,miko ő elment,így sz ő feladat körét láttam el. Mikor visszajött,mindent elkövetett,a legkisebb hibámst is úgy felnagyította,és olyan szinten befolyásolta a többieket,hogy sokszor a főnök asszony úgy jött oda jozzám,hogy tudod,nem azért mondom,de...

Ezt meguntam,és mikor eljöttem,még a főnöknek is megmondtam,hogy csak egyszer kellett volna kiállni mellettem,akkor talán abba hagyták volna. De hát ugye nem akart srmkit elveszíteni,mert mindenkinek megvolt a feladata.

Szóval nálunk ezek mentek.

2022. febr. 23. 10:38
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Szoktunk pletykalni, nem izgat nagyon, hogy ok is pletykalnak-e rolam, nem eletreszolo baratsagokat keresek a munkahelyen nyilvan, de akadt 1-2 jo baratom, roluk pl nem szoktam es ok se rolam. De a tobbiekkel akikkel csak ossze vagyunk zarva aztan ugy teszunk, mintha erdekelnenk egymast… Hat most istenem, nyilvan nekik en sem mondok el olyan dolgokat, amikrol nem akarom, hogy a masik hat is tudjon. Hogy ezen kivul epp milyen temat talalnak, az mar nem az en bajom. Nekem abbol nem fog karom szarmazni, hogy valami random baromsagrol pletyiznek a hatam mogott, aztan egy ora mulva meg en pletyizek valamelyikkel a masik hata mogott. Gaz dolog vagy sem, amig artalmatlan idotoltes, addig nincsen vele semmi baj.
2022. febr. 23. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Az lenne a kérdésem, hogy ez pletykának számít-e? Nálunk a munkahelyen elég pletykásak, de pl. van egy nő, aki az új kollégát mindenki közül a legnagyobb hanggal szidta, mióta csak idejött. Ahogy előttem is írták, a hibáit felnagyítja, ezeket meséli, akár a felettesnek is....Szerintem ezzel a többieket is befolyásolva a róla alkotott véleményükben.
2023. jan. 16. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!