Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyárban hogyan lehet túlélni...

Gyárban hogyan lehet túlélni az éjszakai műszakot?

Figyelt kérdés

Ez az első munkahelyem, még soha nem dolgoztam éjjel és félek attól hogy nem fogom bírni mert elalszok vagy rosszul leszek.

Tudnátok tippeket adni?

2022. febr. 21. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
41%

Gyárban? Megszokás kérdése,a legundorítóbb.

Kínzással is felér,Auswitz lájtosabb verziója,mert enni szabad valamit azért.

Én gépkezelőnek mentem(nem ez a szakmám,de tanításról is szó volt).

Lazább.

Na de 10perces kajaszünetet adtak,nem tartjuk be volt a kulcsmondat.

Kitudja,hogy te hova kerültél,milyen a hely.

Egy biztos,hogy vannak jobb,rosszabb helyek.

Nem írtál részletesen,de sok dolog elmondható a gyárakról általánosságban.

Egy nagyon kis része a melósoknak azért van ott,mert pl faluba lakik,és ez van közel...

De az egy nagyon kis százalék.

A legtöbb analfabéta...

Ha kibírod,kibírod,ha nem,nem.

2022. febr. 21. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még diàkkènt dolgoztam gyàrban. Az első èjszaka volt hosszú, mert akkor előtte nem aludtam. Aztán már utána kialudtan mentem. Amúgy csendes, nincs bent a főnöksèg, csak a műszak vezetők. Próbálj pihenni előtte. Hajnalban mindig arra gondoltam, hogy a dèlelőttös csapat indul, én meg megyek haza és alszok.
2022. febr. 21. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem szokott vészes lenni.

Napközben sokat pihenek, semmi megerőltetőt nem csinálok. Éjszaka meg lehet zenét hallgatni, nasizni munka közbe, amit amúgy tiltanak nálunk. Jól elbeszélgetek a többiekkel, szerintem nincs gond.

Mindig iszok kávét vagy energiaitalt, így nem szokott durva lenni.

1-es kicsit túlreagálja...

2022. febr. 21. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
A szükség, és a pénz hozzászoktat úgyis, ha annyira nem akarsz dolgozni miért nem diplomáztál le, nehéz igen, de leülni 3 év 8 hónapot még rosszabb elhiheted.
2022. febr. 21. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ó az a legjobb! Nincs bent a főnökség, nyugi van, előző éjszaka próbálj meg jó sokáig ébren lenni és sokáig aludni, így később leszel fáradt
2022. febr. 21. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudsz, aludj pár órát munka előtt.

Nálunk éjszakás műszakban gyakran buli van. 😀 Zenét hallgatunk, hülyéskedünk (persze dolgozunk is, csak sokkal jobb kedvvel). Imádom, hogy csak mi vagyunk, senki irodista, senki főnökség. És mégis jól haladunk a dolgunkkal.

Szünetekben levegőzhetsz is, az gyorsan felfrissít.

2022. febr. 21. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!