3 műszakos társaim, ti melyiket szeretitek? Éjszaka, délután, délelőtt és miért?
Én az éjszakát és a délelőttöt és hogy miért?
Amikor éjszakás vagyok kb. 2 óráig alszok és utána szinte ott az egész nap.
Délelőttös héttel ugyanígy vagyok. 2 órakor vége és szintén ott van még a nap többi része. Persze a korán kelés nem jó barátom, de csak addig rossz míg el nem kezdek dolgozni, aztán elmúlik az álmosság.
A délutánt pedig utálom. Eleve fél 11-kor érek haza. Volt már olyan, hogy bent álmos voltam, hazajöttem, lezuhanyoztam és már kiment az álom a szememből. Olyan 9 óráig szoktam aludni, de alig csinálok valamit és már mehetek dolgozni. Eltelik az egész nap..
Ti melyiket szeretitek?
Eggyiket sem, az éjszaka eleve felborítja a bioritmusod.
A nyamvadt gyárakat persze ez nem érdekli, bár nem is ember vagy ott,hanem csak darab.
Nálam csak a 2 műszak jöhet szóba Délelőtt délutánt
Ejjelt nem bírom,nem tudtam átállni.
Délelőtt azért jó,mert én korán kelő típus vagyok 4.40 fent vagyok,6-14melo
Hazaérek főzés,pihenés,takarítás aztán már 18 óra van
Nagyon hamar elmegy a nap
Nem is tudom,hogy csinálja az aki 16 végezz, még bevásáról,hazaér főz mos takarít,tuti nem végezz 18ig
Délután azért jó, mert délelőtt van időd mindenre
Főzés mosás takarítás
Elmenni ide oda
Beülni valahova
Volt olyan mivel korán keltem fel 5kor-7ig mindent megcsináltam
Pihentem 2 órát,lementem a balatonra
Onnan mentem melózni
Reggel szeretek korán kelni. Akkor olyan hosszúnak éreztem a napot, hasznosan működtem.
De tény... ez nem a legjobb volt, hanem a legkevésbé rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!