Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetnék?(Ezzel a külsővel...

Mit tehetnék?(Ezzel a külsővel fixen kibuktam.)

Figyelt kérdés

Fényképes önéletrajz kellene,de egy előző hely miatt súlyos változtatásokat kellett tennem.

Nem mintha előtte tetszettem volna nagyon mindenkinek,viszont most magamnak sem. Mindig "igénytelen" munkám volt.

Pl építőiparban senkit nem érdekel,hogy hogy nézel ki.

De ez most nem ilyen

2022. febr. 17. 15:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
10-es: szerintem meg haladó cég lehet, ahol nem begyepesedett lények a vezetök, hanem kellöen kreatív, innovatív emberek.
2022. febr. 17. 15:47
 12/20 A kérdező kommentje:

Szóval én sose raktam képet az önéletrajzomra...

Egyáltalán nem vagyok egy szép szál fiú.

Az arcformám egy igényesebb szakáll nélkül ami kitakarja nagyon gyatra.

Nem,nem ősemberes,csöves módra.

Mindig is higénikus voltam.

Na de most nélküle nagyon csúnya lettem,az arcvonalaim nem túl előnyösek.

Egyáltalán nincs olyan tipikus,egyenletes arcom.

Egyébként bármennyire is undorító köztudat szerint,sokkal jobb volt vele,mint nélküle...

Oké,hogy úgyis kiderülne,de nem tudok normális képet készíteni magamról,főleg úgy,hogy egy elrohadt krumplinak is jobb formája van,mint az én fejemnek.

Egyébként ha már behívnak kevesebb az esélye a nemnek szerintem.

Eddig mindig kép nélkül küldtem be önéletrajzot.

Általában nem sok volt az esély arra,hogy valahova nem vettek fel,de sokadikra jött össze mindig.

A kollegáim sosem szerettek,sosem tetszettem az ott dolgozó nőknek,akiknek úgymond igen,azok mindenkivel kedvesek függetlenül attól,hogy hogy néznek ki.

Magyarul míg a Mari nénje fújtatott rám,mint a macska a patkányra,vagy kígyó...

Addig tán egy fiatalabb hölgy alaptermészet miatt nem volt bunkó,de került,vagy csak akkor szólt hozzám,ha muszáj volt nagyon...

És 1-2 kivétellel volt pár középkorú hölgy,akik már a legelején jól elbeszélgettek velem,nem utáltak,nem kaptak hányigert,ha megláttak.

Sok tanácsot kaptam a külsőmmel kapcs,de nem volt semmiféle logikus válasz.

A. Csináld ezt!

B. Csináld azt!

Most vagy magamnak nem fogok tetszeni,vagy állítólagosan tetszeni fogok másoknak.

Az állítólagosanból sem lett jobb,ugyanúgy rühelltek az emberek.

Azért 1-2 ember szeretett,de az nagyritka volt.

Mondjuk úgy,hogy én a munkámat elvégzem,de a társaság sosem befogadó velem szemben.

Eddig még nem volt olyan,hogy kifejezetten tetszettem nekik.

Én most jelenleg egy olyan munkáltatónak írtam,aki mindenféle helyeken többféle pozícióba ad lehetőséget.

Nem tudom még...

És azt sem,hogy hogy jön ide hogy kellöen kreatív(gondolom ez az volt),és innovatívnak számít valami.

Ja igen,piercingjeim nincsenek,nem is lesznek hál égnek.

Akkor aztán még a kutya se nézne rám,még ha kaja lenne a kezembe is elfordított fejjel kapná ki a kezemből.

Rám valahogy nem hatottak a mai trendek,nem is állna nekem jól semmi ilyesmi.

2022. febr. 17. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Tegyél oda egy régebbi képet.
2022. febr. 17. 16:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt fogják nézni, hogy nézel ki, meg milyen a fejformád, gondolom nem modell munkára jelentkeztél, ahol ez lényeges pont lenne. De interjúztatóként én szeretem ha van kép, már csak az azonosítás végett is, ha felszólnak a recepcióról hogy jöttek hozzám interjúra, tudjam kihez kell odamenni. Egyszerre ugyanis több interjú fut, több kollégámhoz jönnek és így nincs belőle kavarodás. Láttam már rosszul, sőt nagyon rosszul sikerült képet is önéletrajzban. Nem érdekelt, max magamban megjegyeztem hogy lehetett volna ennél jobbat, de ez nem befolyásolt semmit, különösen ha élőben nem volt vészes az illető.
2022. febr. 17. 17:01
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Súlyos változtatás neked az, hogy levágtad a szakálladat? Komoly?
2022. febr. 17. 17:08
 16/20 A kérdező kommentje:

Leírtam,hogy miért.

Igen,képzeld van ilyen!

Nézz utána annak,amit leírtam.

Itt elvileg kérdezőként nekem kéne kérdeznem,bár témával releváns kérdésekre azért illik válaszolnom,ettől függetlenül azért elolvashatnád az itt leírtakat.

2022. febr. 17. 17:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ápolt szakáll ok, még divat a favágó style.
2022. febr. 17. 17:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Ápolt lenne,ha nem vágtam volna le.

Lassan nő,a borosta nem az,és sokáig tartana.

Magyarul az átmeneti időszak nem menő,de nekem dolgoznom kell.

2022. febr. 17. 19:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

És mit veszítesz, ha küldesz egy képet?

HA kép nélkül küldöd el az életrajzot, kapásból kiestél, ha képpel, akkor van valamennyi esélyed - szerintem még ez a jobbik variáció

2022. febr. 17. 22:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Régi képet kell berakni. Én mégmindig az érettségiset küldöm pedig 26 vagyok😅
2022. febr. 18. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!