Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha teljesítettem az egyetemen...

Ha teljesítettem az egyetemen 1 szemesztert de a 2. szemeszterben sajnos kibuktam az iskolából akkor ha most azonnal nem, csak mondjuk pár év múlva lesz lehetőségem elismertetni az 1 féléves tárgyakat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Magyar közoktatásban van a már 1x teljesített tárgyaknak való elismertetésében elévülési lehetőség? Tehát, hogy ha 3 év múlva vesznek fel csak újra az egyetemre akkor van lehetőség, hogy a már egyszer teljesített tárgyaimat is újra kell teljesítenem?

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

#egyetem #közoktatás #tárgyak elismertetése #évülés #tárgyújrafelvétel
2019. szept. 23. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
5 év.
2019. szept. 23. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, esetleg az erre vonatkozó jogszabályt tudnád mellékelni? Köszi előre is!
2019. szept. 23. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnos, de a to-n nekem ezt mondták 1 hónapja, mikor hasonló helyzetben voltam, hogy csak az 5 évvel ezelőttieket tudták elfogadni, a 6 éveset már nem. Az is lehet, hogy az egyetem belső szabályzata dönti el ezt.
2019. szept. 24. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben azért köszönöm! :)
2019. szept. 24. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!