Mit tehetnék?(Ezzel a külsővel fixen kibuktam.)
Fényképes önéletrajz kellene,de egy előző hely miatt súlyos változtatásokat kellett tennem.
Nem mintha előtte tetszettem volna nagyon mindenkinek,viszont most magamnak sem. Mindig "igénytelen" munkám volt.
Pl építőiparban senkit nem érdekel,hogy hogy nézel ki.
De ez most nem ilyen
Itt most komolyan gondolom,nem lelki támogatást várok,hanem normális válaszokat.
Egyáltalán lehet valahogy elkerülni,hogy fényképpel ellátott legyen az önéletrajz?
Kérdés, MILYEN munkáról van szó!
Másrészt lehet, hoyg egyszerüen csak a nem szimpatikus, elhanyagolt kinézetü egyéneket elöre ki akarják szürni.
Meg ha fényképes életrajzot kérnek, akkor vagy képpel küldöd el, vagy egyáltalán nem érdemes,kapásból kukázzak, ha nem afeltételeknek megfelelö a jelentkezés.
Manapság nagyon fontos a fénykép az önéletrajzon.
Nem tudom, hogy pontosan miről van szó, de szerintem nyílt lapokkal játssz és lesz, ami lesz.:D
Én lányként extrém külsővel adtam be önéletrajzot egy multihoz (informatikai cég, fejlesztői munkakör). Behívtak interjúra, majd felvettek.
Kiderült, hogy a főnökség is elvont kicsit és kifejezetten tetszett nekik az extrém külsőm.
Sosem gondoltam volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!