Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetnék?(Ezzel a külsővel...

Mit tehetnék?(Ezzel a külsővel fixen kibuktam.)

Figyelt kérdés

Fényképes önéletrajz kellene,de egy előző hely miatt súlyos változtatásokat kellett tennem.

Nem mintha előtte tetszettem volna nagyon mindenkinek,viszont most magamnak sem. Mindig "igénytelen" munkám volt.

Pl építőiparban senkit nem érdekel,hogy hogy nézel ki.

De ez most nem ilyen

2022. febr. 17. 15:22
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Itt most komolyan gondolom,nem lelki támogatást várok,hanem normális válaszokat.

Egyáltalán lehet valahogy elkerülni,hogy fényképpel ellátott legyen az önéletrajz?

2022. febr. 17. 15:23
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Férfi vagy? Nő? Mit tettél?
2022. febr. 17. 15:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahol fontos a külső, oda nem hívnak be, ha nincs rólad fénykép. Nem érthető, mit romboltál le magadon, arctetoválás részegen, vagy fogatlan vagy, és elegáns munkahelyre mennél így?
2022. febr. 17. 15:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni mi a pontos probléma...
2022. febr. 17. 15:32
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is kérnének képet és behívnának, az első interjún úgyis kiderülne, hogy hogy nézel ki, és ha nekik nem tetszel, akkor többször nem hívnak. Mondjuk a kérdésen pontosíthattál volna kicsit.
2022. febr. 17. 15:34
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, MILYEN munkáról van szó!

Másrészt lehet, hoyg egyszerüen csak a nem szimpatikus, elhanyagolt kinézetü egyéneket elöre ki akarják szürni.

Meg ha fényképes életrajzot kérnek, akkor vagy képpel küldöd el, vagy egyáltalán nem érdemes,kapásból kukázzak, ha nem afeltételeknek megfelelö a jelentkezés.

2022. febr. 17. 15:34
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, ha nem varrattad szanaszét a tested, akkor olyan nagy baj nem lehet. Piercinget ki lehet venni, hajad visszanő, smink esetleg segíthet valamit .
2022. febr. 17. 15:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Manapság nagyon fontos a fénykép az önéletrajzon.

Nem tudom, hogy pontosan miről van szó, de szerintem nyílt lapokkal játssz és lesz, ami lesz.:D

2022. febr. 17. 15:36
 9/20 anonim ***** válasza:
92%

Én lányként extrém külsővel adtam be önéletrajzot egy multihoz (informatikai cég, fejlesztői munkakör). Behívtak interjúra, majd felvettek.

Kiderült, hogy a főnökség is elvont kicsit és kifejezetten tetszett nekik az extrém külsőm.

Sosem gondoltam volna. :D

2022. febr. 17. 15:38
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Egészségedre!:D

2022. febr. 17. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!