Ez az általános első gyári munka tapasztalat?
Figyelt kérdés
Bemész, el magyarázzák villámgyorsan hogy mi merre, úgy hogy meg sem érted. "Megmutatják" hogy mi a dolgod, úgy hogy azt meg se értsd, hiányosan. Aztán csinálod nagy nyugodtan, a melletted álló elvan csendben. Majd eltűnik, és visszajön egy nagy, pohos paraszttal, akinek tömény alkohol szaga van, és ez a paraszt leordít hogy nem jól csinálod a dolgodat. Aztán visszamegy cigizgetni a haverjaival.2022. febr. 15. 17:18
1/13 anonim válasza:
Még próbaidős lehetsz.
Tipli azonnali hatállyal.
2/13 anonim válasza:
Simán elképzelhető sajnos.
Én diákként voltam japán tulajdonú gyárban.
Maradjunk annyiban, hogy nem voltak kedvesek. :)
3/13 anonim válasza:
Hát gyárakban sajnos sok az alja proli ember.
4/13 A kérdező kommentje:
1.Ez évekkel ezelőtt volt, diák munkán. Most 4 órában dolgozom leszázalékoltként. De ma felbasztak ketten is.
2022. febr. 15. 17:25
5/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszi némelyik vén, hogy mert fiatalabb vagyok jobban bírom a munkát, meg nekik ez nem is munka csak "Időtöltés". De azért fel van háborodva ha adok át neki az én szélelni valómból mert sok maradt fent nekem! Az nem jut el a parányi eszükig hogy nem mindenkit azért százalékoltak le amiért őket.
2022. febr. 15. 17:29
6/13 anonim válasza:
Nekem olyan volt fiatalon, h több embert vettek fel direkt, nem jutott gép stb majd pár hét után mivel senki nem pattant meg, az utolsót elküldték, engem azzal az indokkal h nem elégedettek a teljesítményemmel. Le is osztottam a hr esr meg a műszakvezetőt, h legalább ne hazudjanak az ember képébe.undorító, akkor vállalják fel legalább.
7/13 anonim válasza:
Van ilyen hely is, meg olyan is. Lehet bent normális közeget teremteni, de paraszt mindíg, mindenhol lesz. Attól is függ, hogy mi a meló, milyen gyár.....én kibírtam, az első pár hónap pokoli volt, utána már csak a vezetőkkel volt gondom, mert lehetne sokkal jobban csinálni az egészet....de azt senki nem akarja....ha szar, akkor idővel válts, de lehet idővel megismersz pár embert és minden megy magától.....
8/13 A kérdező kommentje:
Kb 1 éve vagyok itt, egy csomó hirdetést megpályáztam, hátha sikerem lesz.
2022. febr. 15. 17:34
9/13 A kérdező kommentje:
Azok akikkel el tudtam beszélgetni már nincsenek ott sajna. A többivel meg nem lehet, egyszerűen érzik a szintkülönbséget, tudják hogy lehetetlen bármilyen témában is közös nevezőre jutnunk.
2022. febr. 15. 17:41
10/13 anonim válasza:
Ez átlagosan ilyen szokott lenni. Pl én bejártam eddig kb 30 gyárat, mert időnként kirúgnak az alkohol, és drogfüggőségem végett. A 30 ból kb 20 ilyen volt. (Mondjuk én eleve ilyeneket is kerestem. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!