Nem mentem ma be dolgozni és bűntudatom van, hogyan tegyem helyre a baj amit okoztam?
Diákmunka irodában, hétfőtől péntekig 9-11-ig, bruttó 40 ezret keresek vele havonta. Fél éve csinálom és egyszerűen tele lett a hócipőm az élettel, hogy semerre nem haladok. Aztán így rám jött az 5 perc, hogy ez biztos a munkám miatt is van, hogy ez a kis pénz semmire nem elég, mert elmegy az autóm fenntartására a havi keresetem, kvázi ingyen dolgozom. Rájöttem, hogy tönkretettem az életem, ezért mérgembe nem állítottam reggelre ébresztőt. Amúgy is péntek este kollégám írt facebookon, hogy az irodában a 10 emberből 7 covidos lett mert lefertőzték egymást, úgyhogy még a covid miatt sem akartam bemenni.(pénteken nem voltam dolgozni mert állás interjúztam máshova de ez előre le volt beszélve)
Szóval ma 10-kor hívott a főnök, hogy ez mégis micsoda, miért nem jöttem be. Hát csak hebegtem-habogtam úgyhogy mondtam, hogy akkor ma délután bemegyek 2 órára. Beleegyezett, de lehetett hallani a hangján, hogy sík ideg és úgy köszönt el, hogy "Gyere, amúgy is szeretnék pár papírt elintézni így veled". Fixen kirúgatni akar, amit meg is értek, hiszen én is szeretnék már egy ideje felmondani és elég nyíltan beszélgettünk, hogy fogok váltani. Viszont azért elég rossz érzés, hogy így otthagytam őket, főleg hogy az egyetemem irodája és biztos elterjed rólam, hogy mekkora bunkó vagyok. De mégis kizsigereltnek érzem magam az alacsony fizetés miatt és még mindig nem tette magam túl a tegnapi tantrumon.
"A fenti felsorolásból kihagytad az öngyilkosságot, mint megoldást. Miért?"
Mert az öngyilkosság nem megoldás. Ahogy említettem, keress megfelelő szakembert, aki segíthet meglátni azt a milliónyi okot, ami miatt az élet egy csodálatos dolog és ha teszel érte, hogy kezedbe vedd a sorsod, akkor te is látni fogod ezt.
Ha videójátékozni szeretsz és streamelni szeretnél, valóban nehéz dolgod lesz, de nem lehetetlen. Mindenesetre ez egy nagyon nehéz és komoly munka, mert olyan tartalmat kell gyártanod, ami valamely újat mutat, mint azt a sokmillió már meglévő streamer teszi, mindemellett kell hozzá kezdőtőke, hisz nem egy krumplival szeretnél minőségi streamet szolgáltatni, és hatalmas önbizalom, hisz lesznek trollok, gyűlölködők és rengeteg ember, aki gúnyt fog belőled űzni, beszólogatni és utálni téged, akiket meg kell tanulnod kezelni és ignorálni. Márpedig ha jelenleg ennyire labilis érzelmi állapotban vagy, erre aligha lennél képes.
Ahogy látom az autódhoz nagyon is ragaszkodsz. Nyílván szereted. Streamerkedj délutan és este, nappal meg legyél futá, tesztpilóta vagy autós oktató.
Vannak lehetőségek, nem kell gyárban robotolni.
Hát ha tényleg milliónyi ok van, ami miatt az élet szép, akkor az a milliónyi ok nagyon elrejtőzött eddig előlem. Mert én eddig csak milliárdnyi okot láttam arra, ami miatt az élet a legborzalmasabb dolog a világon.
A streamelés sajnos ma már lehetetlen. Egyszerűen hiába próbálok valami újat mutatni itthon, ha az nem érdekli az embereket. Olyan játékkal próbálok játszani amivel itthon senki és itthon eddig senkit nem érdekelt, emellett ebben a játékban olyan kihívást csinálok, amit a mazochisták is megirigyelnek, ugyanis pontosan 1 éve csinálom ugyanazt a story játékot. Kitartóan streamelek 1 nézőnek 1 éve. Azelőtt mondjuk mást is streameltem kitartóan 2015 óta, de hasonlóan alig néztek sajnos.
Ha bírod a kritikát írj ki egy kérdést min valtoztass, hogy érdekesebb legyél a nézőknek és linkeld a csatornadat.
De pl. én pont nem követek olyat, aki csak 1 jatékot tol. Talaltam ilyet, aki a GTA V-el nyomja meg online móddal... hát... unalmas már. 😐
Na végül bejöttem dolgozni, tiszta ideg mindenki rám... De elfogadták.
15-ös jó ötlet, bár el is mondhatom. Pokemonozom hardcore szabályrendszerrel. Sajnos a Pokemont túl gyerekesnek tartják itthon emiatt senki nem néz.
Én megvédem a diákmunkát, igenis lehet vele keresni egyetem mellett, szóval szerintem keresned kéne egy másik melót, vagy ha nem is egy állandósat, hogy ne unj bele, de vannak Facebook csoportok, és ha úgy tartja kedved, minden nap más munkád lehet, vagy minden héten. Én szerintem elég jól keresek vele, albérletet fizetek, háziállatok van, szóval annak a költségeit, meg mindent magamnak fedezek.
Lehet, hogy ez is a probléma, hogy a kocsit tudod fizetni, de mást nem, és érzed is, hogy nem éri meg bemenni dolgozni.
Valóban kamuzhattál volna valamit, miért nem mentél, de ha ennyire nem szereted, inkább válts, hátha a másik jobb lesz:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!