Mit kell(ett volna) megbeszélni egy felmondáson? Beadom a papírt, letöltöm a 30 napot és ennyi-ezen mit kéne megbeszélni?
Figyelt kérdés
A főnök a hátam mögött péofázik rólam, sőt ellenem hogy „csak úgy“ felmondtam, és meg se próbáltam megbeszélni a dolgokat. Nem értem mit kellett volna megbeszélni ezen?
Találtam más helyet, itt beadtam a papírt, indul a 30 nap, letelik, többet nem jövök. ezen nincs mit megbeszélni.
Megbeszálni azon időszak alatt lett volna mit, míg itt voltam állásban. Hogy miért nem volt egy fillér emelés se 3 év alatt. Na azon lett volna mit megbeszélni. De hát megmondták nincs keret. Ha nincs hát nincs, akkor nincs mit megbeszélni, akkor válás és kész.
2022. febr. 13. 11:42
1/4 anonim válasza:
Miért foglalkozol azzal az emberrel aki hamarosan az ex főnököd lesz? Felesleges energiát álldozol egy olyan dologra amire nem kellene, ezáltal csak le meríted önmagadat, kell ez neked?
2/4 anonim válasza:
Végre otthagyod az alapítványi iskolát?
3/4 anonim válasza:
Igy van jól tetted
Ha sokat pofázik, menj táppénzre
4/4 anonim válasza:
Szerintem a felmondasod előtt jelezni kellett volna nyíltan hogy elégedetlen vagy. Talán ezt hiányoltak. Bár szerintem 10-ből 9 ember nem tölt időt ilyesmivel hanem dobbant. Ezt nem rosszindulatbol írom, így láttad helyesnek. Az is elkepzelheto hogy meg akart volna győzni hogy maradj.. (nyilván uazert a berert.. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!