Kínos egy főnöknek/cégnek ha felkerül a NAV honlapra mint fekete foglalkoztató?
Itt a NAV listája a feketén foglalkoztatókról
Frissült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feketelistája, amelyen az alkalmazottat bejelentés nélkül foglalkoztatók is szerepelnek.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján rendszeresen közzéteszi azoknak a foglalkoztatóknak a nevét, székhelyét, lakcímét, adószámát – természetes személyeknél az adóazonosító jelet –, amelyeknél a végleges és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, hogy nem jelentették be alkalmazottuk munkaviszonyát. A NAV közzéteszi továbbá a jogsértést megállapító határozat keltét, és végrehajthatóvá válásának napját is. A NAV a közzétett adózók adatait két év elteltével törli.
A be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztató adózók listája az adóhatóság honlapján érhető el.
Azért ezt felvállalni a többi alkalmazott előtt hogy a főnök /cég egy mocskos csaló...
És igen,a 30-40 éveseknek valóban adnak 15,20 ezret naponta,de nem mindenki ilyen korú,most egy átlagot mondtam.
Mondhattam volna hogy 8000/8órás nap,mert sok ilyen van...
Valaki szimplán bziságból,van aki meg nem tud többet adni tényleg,mert szegény,de segítségre van szüksége a ház körül,mert van 1 hosszabb munka,ami egyedül sok.
Ha kész van,akkor már nem is tud melót adni,de nem is biztos hogy utána van kerete.
Rá köpködsz?
Gratulálok,te aztán egy nagyon jó gyerek vagy.
10es miért a mocskos adócsaló gerinctelen munkavállalónak miért nem? Senki nem kötözte a munkahelyre, sőt gondolom felvételnél se kapott életellenes fenyegetést.
Aki ilyen helyen dolgozik az fogja be a kicsi száját és ne mocskosozzon senkit mikor ő is ugyan azt csinálja.
Amúgy meg aki azt kérdezte hogy lehet megoldani: Be lehet battyogni a NAV hoz és megnézetni be vagyok-e jelentve, ilyen egyszerű.
9-es vagyok,és már válaszoltam neked,de a 10-es is mondott valamit.
Csak azt akarod észrevenni,amit akarsz.
Magyarul ha kicsit tanultabb lennél,akkor rájönnél hogy a hlyeséghez ragaszkodni komoly érzelmekkel nem túl sok jóra utal.
Tessék,itt van megint : Nem mindenkinek van olyan luxus a kezében,hogy bármikor bárhol válogathat,bárhova felveszik,ha egyáltalán az adott hely keres melóst.
Lehet,hogy te jó helyen laksz,nagyon sokan nem.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!