Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elküldhetem a felmondásomat...

Elküldhetem a felmondásomat postán?

Figyelt kérdés

Ott ahol dolgozom nincs főnököm, a főnökeim az irodáházban vannak mindig, ami a telephelytől jóval messzebb van, és nem szívesen mennék be oda csak azért, hogy felmondjak(mindig reggel hatkor végzek, és nyolctól van irodaház, semmi kedvem várni egy 24 vagy 36 órás műszak után).

Elküldhetem postán a felmondásomat az irodaházba a főnökömnek?

És, ha igen akkor melyik naptól fogják számolni a felmondási időm, amikor átvették a levelet, vagy mikor feladtam postán? Nyilván ajánlottan adnám fel.

2022. febr. 10. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tértivevény ajánlottan add fel, csak így tudod bizonyítani, hogy valóban feladtad és ők átvették.

A felmondás napját a leveledben add meg, természetesen nem lehet korábbi, mint a levél kézhezvételének napja.

2022. febr. 10. 12:52
 2/3 A kérdező kommentje:
És honnan tudjam, hogy mikor fogják kézhez venni? Mennyi idő az? Egy hét?
2022. febr. 10. 12:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg 2-3 munkanap. Vagy ha nagyon sürgős, akkor add fel elsőbbségi küldeményként (ez pluszban rendelhető kiegészítő szolgáltatás), így a feladás utáni első, legkésőbb második munkanapon lesz ott a levél (gyakorlatilag egy napot nyersz vele).
2022. febr. 10. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!