Munkahelyemen nincs szabadság?
A munkahelyemen, ha elmegyek szabadságra, le kell dolgoznom egy másik nap (tehát két műszakot viszek egy nap, 6 óra helyett 12.), Ha más megy el szabadságra, akkor ő hosszúzik helyettem, mikor én megyek.
Ez az első munkahelyem, és megemlítettem munkatársaimnak a próblémám, hogy gyakorlatilag nincs szabadság, mert egy másik nap ledolgozzuk. Évi 20 nap fizetett szabadság jár nekem, ami gyakorlatilag érintetlen marad a cserebere miatt, azt mondták, ebben semmi kivetnivaló nincs, mindig is így csinálták.
Mit tehetnék a felmondáson kívül?
kedves 1-es.. :D
nincs 600diplomám, nincs 20egyetemem, csak szakmám, amiben dolgozok baristaként :) van szabadságom, napi egy fél órás szünetem, és kettő 10 perces, ezenkívül normálisan szabadnapjaim :)
napi 8 és fél órákat dolgozok..
nem nyalogatoma főnök tökeit, és tökre elvagyok..
sajnálom az életed, hogy ilyen a véleményed mindenről..
2-es voltam
Szabadnapot szeretnék, igen.
Ha elmegyek szabadnapra, akkor azt a követő munkanapon (vagy amikor a másik szeretne szabadnapra menni) 6 óra helyett, nem 12-őt szeretnék dolgozni.
4. Azért nem mindenhol van ilyen +2db 10 perces szünet,és sok helyen ahol van,ott csak papíron van...
Égjen a munkától az a kemény excel táblázat,gyerünk dolgozni!
Be vagy egyáltaan jelentve?
Ez teljesen törvénytelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!