Aki nyáron „rengeteget akar utazgatni a világban“ az mikor akarja ezt megtenni, amikor 22 nap szabija van /év összesen és abból 5-5 nap már eleve elfogyott?
Figyelt kérdés
Fiatal díszp***csa kolleganő, idézem ő nyáron „rengeteget akar utazgatni a világban“ hárt és mikor? 22 napja van, abból 5 lekötve a karácsonyra, 5-öt már kivett, még itt a húsvéri időszak ott is ugrik pár nap. Hát akkor mennyi is marad a nyárra ? kb 5-7 napja? Hát abban az időben nehéz lesz.
Szerintetek miről beszél?
2022. febr. 5. 09:11
31/38 anonim válasza:
29: ez valami súlyos pszcihiátriai tünet lehet egyébként... saját magával társalog... :-D
32/38 anonim válasza:
#31, simán munkanélküli, azért van erre ideje és energiája. Gondolom azért ír ki ilyen dühös kérdéseket munkaügyi témákban, mert mindenhonnan kivágják amikor rájönnek, hogy retard.
34/38 anonim válasza:
Kivesz szabadságot csütörtökre es
35/38 anonim válasza:
Péntekre, összeadva a hétvégével már van négy napja. Én is szoktam egy vagy két ejszakára menni. Dublinban is így voltam, két éjszakára. Péntekre szabi, vasárnap már jöttem is vissza. Nem minden elutazás egy hetes, a kérdező meg irigy, hogy ő nem tud utazni.
36/38 A kérdező kommentje:
"Péntekre, összeadva a hétvégével már van négy napja."
és ezt kb 2x 3x tudja megjátszani mert több szabija nincs is.
ez hol "rengeteg utazás"? Én nem látom ezt rengetegnek de még soknak se.
2022. febr. 5. 14:44
37/38 anonim válasza:
De miert nem az erintett 3.14tsatól kerdezted meg??
38/38 anonim válasza:
Kérdező, ne legyél már ilyen értelmi fogyatékos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!