Aki nyáron „rengeteget akar utazgatni a világban“ az mikor akarja ezt megtenni, amikor 22 nap szabija van /év összesen és abból 5-5 nap már eleve elfogyott?
Fiatal díszp***csa kolleganő, idézem ő nyáron „rengeteget akar utazgatni a világban“ hárt és mikor? 22 napja van, abból 5 lekötve a karácsonyra, 5-öt már kivett, még itt a húsvéri időszak ott is ugrik pár nap. Hát akkor mennyi is marad a nyárra ? kb 5-7 napja? Hát abban az időben nehéz lesz.
Szerintetek miről beszél?
"Betegszabi is letezik. "
AMit úgy hvínak hogy TB CSALÁS és BŰNCSELEKMÉNY ha valós betegség nélkül pl egy utazás miatt veszed igénybe....
" Engem is barmikor kiirnak ha akarom."
Engem is kiírna az orvos ha akarom, a főnök meg engem írna ki, de végleg kb a 2. ilyen alkalommal. Maradjunk ennyiben.
Most az alapítvanyi iskolás csinált magának mégegy fiókot megerősítő válaszoknak?
Parádés.
Akkor mi minek kellünk? Elbeszélget magával.
Nyáron a tengerparton homeofficolok, ha mindenképp dolgozni kell.
Egyébként nem vállalok munkát akkorra/felmondok, nincs egyetem se.
És az téged nem izgat, hogy tanulj meg helyesen írni? Egyszerűen szörnyű, hogy mennyire sötét ember lehetsz, látszik az írásodon is.
Ezen háborogni, meg kérdést kiírni... Komolyan egy vicc. :D
Kit érdekel de most komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!