Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 25 év felettiek, mit éreztek...

25 év felettiek, mit éreztek most, hogy kevesebbet kerestek mint a fiatalabbak?

Figyelt kérdés
Engem alapjáraton nem zavarna a dolog, de részemről az én fiatalabb munkatársaim munkája semmit sem ér. Folyamatos késés, hanyag, trehány munka, konkrétan a wc-t b@sznak kitakarítani maguk után. Nem leszek álszent, kissé savanyú a szőlő, és kíváncsi vagyok:ez csak nálunk van így? Én érzem csak így?
2022. febr. 4. 09:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
2# mákba fektetni? Nem is rossz ötlet ;)
2022. febr. 4. 11:39
 12/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem kéne mások zsebében kotorászni és el kéne engedni ezeket a jó kis kommunista eszméket, hogy kinek mi jár, lásd fentebb kommentelők is újraosztják a sportolók pénzét stb. Az jár amit kiharcolsz magadnak.
2022. febr. 4. 11:42
 13/27 anonim ***** válasza:
31%

12# 20-ik század eredménye... 100-ból 99 magyar ugyanezen sablon szerint gondolkozik: kinek mi jár, hogyan kéne elosztani a pénzt. Komcsi tempó :)

Nem vagyunk a nyugat, hiába...

2022. febr. 4. 11:45
 14/27 anonim ***** válasza:
41%

12# ja meg a kedvenceim, ezek a: késik a munkahelyről. Meg az inge is hogy volt kivasalva?!

Ez már a mély posztszovjet felfogás. Hirtelen a "Szomszédok" filmvilágba kerülsz :)

2022. febr. 4. 11:49
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
Azert a munkahelyi keses van, ahol tenyleg gaz. Mondjuk egy irodaban kevesbe, de ha te vagy a recepcios kisasszony a rendelőben vagy maga a fogorvos, akkor azert erjel mar be a rendelesre :D vagy milyen lenne mar ha az óvónő rendszeresen kesne es csak 9-re erne be reggel :))
2022. febr. 4. 12:04
 16/27 anonim ***** válasza:
26%
Magyar mentalitás in a nutshell :) Személy szerint én örülök, amikor valakiknek egy kicsit is könnyebbé válik az élete, legyen az nyugdíjas, fiatal, gyerekes, akárki. Az állami szektorban dolgozókat sajnálom egyedül.
2022. febr. 4. 12:11
 17/27 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem tetszik lehet menni tüntetni. A kormány hozta ezt a kedvezmény nem a munkahelyed. Nekem se tetszik mert kb az összes támogatásból kimaradtam. Sajnos ez van.
2022. febr. 4. 12:14
 18/27 A kérdező kommentje:
Azért amikor egy sürgősségi osztályon dolgozol, akkor elég gáz a késés. Ha neked +2 órát kellene várnod mert a fiatalabb kollegina nem hajlandó időben kelni, és 30-40 perceket késik, ami miatt te lekésed a buszt, akkor lehet nem örülnél annyira.
2022. febr. 4. 14:30
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

*laughs from home office*

Ha annyira nem tetszik a cégvezetés engedékenysége, mondj fel (mert az, hogy ilyesmit megenged, elsősorban vezetési probléma, nem a munkavállalónál keresendő a gyökere).

Így első ránézésre a céggel van bajod, csak azon töltöd ki, aki kihasználja, hogy herétlen a vezetés.

2022. febr. 4. 14:40
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
Van egészen 1 kollégám, aki ugyanabban a besorolásban van, mint én, és ezért az adókedvezmény miatt többet kap. nem sokáig élvezheti, mert idén ő is betölti. Azért persze ugratott vele, hogy én lemaradtam róla, mert tavaly voltam 25.
2022. febr. 4. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!