Hol van olyan okos ember,aki időt szánna a megismerésemre valamilyen szinten,és el tudná mondani,hogy nekem milyen munka való?
Az a baj, hogy ha még te se tudod mihez van érzéked, anonim emberek honnan az anyjukból szívják ki, hogy mi lenne jó számodra?
Én amit csinálnék: minél több munkát próbálj ki, legyen az futár, rakodó, irodai kisegítő, telefonos ügyintéző, akármi.
Szerintem ilyen építőmunkás, árokásó, mezőgazdasági idénymunka. Ott divat azt hinni, hogy az irodában a semmire kapják a pénzt az emberek és minden diplomás hülye.
Ha annyira a semmire kapjuk, akkor jelentkezz hozzánk C++ fejlesztőnek. Szakmai tesztet diploma nélkül is lehet írni, meglátjuk mire jutsz.
Nem azokra voltam kíváncsi,amiket felsoroltál.
De bizonyítványt kérj,hogy túl értelmes vagy.
Itt a bizonyíték.
Ki fogják adni,ha elég szépen kéred!
"Amit eddig idepöffentettél,az bőven jó minőségű volt!"
Mire-kire gondolsz? A 17-es válaszoló még nem szólt hozzá a kérdéshez, több emberrel beszélsz. A 3-as és az 5-ös hozzászóló voltam én, utána nem folytam bele, mert mint mondtuk többen is, amíg alapvető információkat nem osztasz meg magadról (lásd fentebb), addig nem lehet mit javasolni. Igaz szerintem nem is segítségre vártál, csak szerettél volna polgárt pukkasztani, meg kiélni a komplexusaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!