Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol van olyan okos ember,aki...

Hol van olyan okos ember,aki időt szánna a megismerésemre valamilyen szinten,és el tudná mondani,hogy nekem milyen munka való?

Figyelt kérdés
Illetve,hogy mit kéne csináljak,milyen szervezethez,csoportokhoz kéne csatlakoznom?
2022. febr. 4. 02:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező. Te amúgy ki a f@szomnak képzeled magad?
2022. febr. 4. 10:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A bkv ellenor is passzolhat 😀
2022. febr. 4. 11:43
 13/23 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj, hogy ha még te se tudod mihez van érzéked, anonim emberek honnan az anyjukból szívják ki, hogy mi lenne jó számodra?

Én amit csinálnék: minél több munkát próbálj ki, legyen az futár, rakodó, irodai kisegítő, telefonos ügyintéző, akármi.

2022. febr. 4. 14:48
 14/23 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes,hogy itt az értelmes ember gyakoribb,mint oxigén a levegőben,való életben meg nuku.
2022. febr. 4. 15:44
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen építőmunkás, árokásó, mezőgazdasági idénymunka. Ott divat azt hinni, hogy az irodában a semmire kapják a pénzt az emberek és minden diplomás hülye.

Ha annyira a semmire kapjuk, akkor jelentkezz hozzánk C++ fejlesztőnek. Szakmai tesztet diploma nélkül is lehet írni, meglátjuk mire jutsz.

2022. febr. 4. 15:48
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem azokra voltam kíváncsi,amiket felsoroltál.

De bizonyítványt kérj,hogy túl értelmes vagy.

Itt a bizonyíték.

Ki fogják adni,ha elég szépen kéred!

2022. febr. 4. 16:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatok segíteni, de ahhoz ebből az arcból vissza kellene venned.
2022. febr. 4. 16:48
 18/23 A kérdező kommentje:
Áááá! Szóval már kegyelmezel is nekem! Nincs szükségem nekem sem lekezelő bánásmódra,aki magára vette az ingét,annak úgy kell mellesleg! Sajnálom,de nem én tehetek róla,hanem az illető!
2022. febr. 4. 16:55
 19/23 A kérdező kommentje:
Amit eddig idepöffentettél,az bőven jó minőségű volt!
2022. febr. 4. 16:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Amit eddig idepöffentettél,az bőven jó minőségű volt!"

Mire-kire gondolsz? A 17-es válaszoló még nem szólt hozzá a kérdéshez, több emberrel beszélsz. A 3-as és az 5-ös hozzászóló voltam én, utána nem folytam bele, mert mint mondtuk többen is, amíg alapvető információkat nem osztasz meg magadról (lásd fentebb), addig nem lehet mit javasolni. Igaz szerintem nem is segítségre vártál, csak szerettél volna polgárt pukkasztani, meg kiélni a komplexusaidat.

2022. febr. 4. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!