Másnak sem emelkedett a fizetése? (Tanár)
Figyelt kérdés
10%-al emelkednie kellett volna, de ugyanannyit kaptam, mint eddig.2022. febr. 3. 13:39
1/10 anonim válasza:
Eleve nem fizetést emeltek, hanem pótlékot. Tanárként ezt nem tudod?
2/10 anonim válasza:
Alapítványi és egyházi suliban nem kötelező emelni a tanárok fizetését. Állami suliban emelték a bért.
3/10 A kérdező kommentje:
Államiban tanítok. Az első válaszolónak nem reagálok. Üdv: egy rajztanár.
2022. febr. 3. 14:46
4/10 anonim válasza:
"Állami suliban emelték a bért."
OTT SEM emelték a bért, mert a PÓTLÉK AZ NEM BÉR.
Ennyi. ezen nincs mit ragozni.
5/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem vagy tájékozott a saját fizetésedet érintő változásokban. Gondolom, a sztrájkban sem vettél részt.
6/10 anonim válasza:
Hát ennyit ért a 2 órás kamu, felvigyázóssztrájk ☹️
7/10 anonim válasza:
Javaslom, hogy fáradj be az iskolában a titkárságra és kérdezz meg valakit. Abban igaza van a négyesnek, hogy csak a pótlékokat emelték. Elképzelhető, hogy neked nincs pótlékod ezért nem emelkedett a fizetésed.
8/10 anonim válasza:
"Államiban tanítok. Az első válaszolónak nem reagálok. Üdv: egy rajztanár."
1. Gyakorlatilag megválaszolta a kérdésedet, amit gondolom azért tettél fel, hogy válaszokat kapjál...
2. Tényleg gáz, hogy tanár létedre nem tudod, hogy nem a tanári bért emelték, hanem a pótlékot... Én nem vagyok tanár, de ennyit még én is tudok.
Ez aztán az értelmi színvonal, már ne haragudj.
9/10 anonim válasza:
Ez a kérdés remek alátámasztása miért nem érdemel ez a csürhe emelést. Emelést, mit nem, még azt is elvenném amit eddig kaptak.
Ilyen banda is csak a közszférába jó, oda kellenek máshova sehova.
10/10 anonim válasza:
Ezt egy olyan írja aki majdnem 10 évet lehúzott a "közben". Na soha többet. A mostani helyemen a portás többet ér mint ott a "tankerületi vezető"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!