Ha egy főnök egy munkáltatói csalásra annyit mond „úgyse tudod bizonyítani“ akkor ezzel voltaképp elismeri a csalást?
Tehát nem azt mondja hogy az az X csalás nem történt meg, és egyáltalén hogy képzelem a felvetést is, hanem azt mondja flegma mosollyal hogy „úgysem tudod bizonyítani“ akkor ezzel voltaképp elismeri?
És láthatóan nem háborítja fel, hogy a csalást számon kérik rajta mintha számított volna rá, hogy előbb utóbb borul a bili.
"Egyébként meg jelenléti ívet úgy kell írni, hogy bennt voltál. Ha mindez nem megy, legközelebb ne maradj túlórára. "
A jelenlétit nem én írom csak aláírom. és az kerül rá amit a főnök akar.
Az meg hogy nem maradok túlórára, az nem opció, itt nincs olyan hogy "nem" mert akkor másnap be se kell menni.
"A legtöbb helyen van kamera, így azzal. "
És ahhoz én hogy jutok hozzá elárulod? eleve asszem 24h-s automatás törlésű a rendszer, de mindegy mert én a mezei dolgozó a felvételekhez nem jutok hozzá. csak nbem gondolod hogy a főnök majd a kedvemért előveszi a felvételt hogy lebuktassa saját magát? Életszerűség.
A Te kedvedért nem, de a Munkaügyi Főfelügyelőség kedvéért igen, elől fogja venni. Csak akkor tényleg nem kell másnap menned dolgozni, de így neki kell kirúgnia, és jár a 30 nap felmondási idő.
A helyedben keresnék más munkát.
Én: A kérdező megerőszakolta az alapítványi iskola piás főnökét.
Kérdező: Úgy sem tudod bizonyítani.
Ezzel elismeri a bűnösségét a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!