Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha aznap dolgoztam amikorra a...

Ha aznap dolgoztam amikorra a betegállományos papírom is szól, akkor hogy számolják el a napot?

Figyelt kérdés

Szimpla eset igazából bementem dolgozni egész nap szarul voltam de lenyomtam a napot majd este házidoki aki betegállományba vett.

így a betegáll első napja egyben nekem munkanap is volt amikor dolgoztam.

Hogy számolják ezt el? Mert nem mindegy hogy 70%-ot kapok a napra vagy 100%-ot.

2022. febr. 3. 10:11
 1/4 anonim válasza:
Nálunk a főnök leigazolja, hogy munkában volt, így a táppénz a papírtól eltérően csak másnaptól indul.
2022. febr. 3. 10:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy a számfejtés külső helyen van ahol nem is ismernek minket és ott csak azt nézik hogy betegáll papír hó 2-től (mondjuk) akkor arra a napra kapják is le a bért 70%-ra.
2022. febr. 3. 10:18
 3/4 anonim válasza:
Nálunk is külső helyen van, a táppénzes papírhoz csatoljuk az igazolást.
2022. febr. 3. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Legközelebb ilyen esetben jelezd a dokinak, hogy csak másnaptól vegyen táppénzre.

Most jelezd a főnöknek a papír leadásánál, esetleg hívd fel a pénzügyet, hogy mi a teendőd.

2022. febr. 3. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!