Szellentés kihallatszik munkahelyi wc-ből? Részleteket írom.
Az a kérdésem, hogy munkahelyemen mikor bezárom az ajtót beindul egy bugó hang a wc-ben. Valami elszívó vagy mifene lehet.
Ha kakilok és közben ugye jönnek ki bizonyos hangok nem túl halkan ott lent akkor az magába a mosdóba kihalatszik? Ajton kívűlre. Vagy a bugás elveszi az egyéb hangokat.
Ma egy kolléganőm utánam jött be és a mosdótérben volt egy kis ideig ameddig várhatott engem. Remélem nem hallott semmit. (25n)
Na a home office előtt hogy utáltam ezt, nyugodtan még kakilni se lehetett, mert ott lihegett a nyakadban valamelyik munkatars. Emiatt is sokkal jobb a home office.
Amugy igen, minden kihallatszik.
2022. június 14.-én - egyre távolibb emlékeim szerint - nekem is rendkívül hangos szellentésem volt, amikor egy kormányhivatali kihelyezett egységben a wc-re kellett sürgősen mennem.
Iratot kellett vinnem. Ha jól emlékszem, érettségizők tételeit (egy gimnáziumban dolgoztam titkárnőként.)
Mennydörgésszerű volt, nagy robajjal. Mint egy géppuska sorozat. Meg voltam rémülve, de tényleg! Azt hittem ráadásul, hogy senki nem hallja, mert a folyosót üresnek láttam a félhomályban. Alig égtek a lámpák.
A nagykapuhoz érve láttam csak meg, hogy több férfi is van portaszolgálatban. Nem tudtam kifürkészni, hogy milyen kedvük volt, vagy rosszallották-e az egészet.
Kissé szégyenkezve suttogtam egy búcsúzásfélét akkor. Szerintem már senki nem emlékszik arra az esetre.
Ja, és nem jött széklet, csak hirtelen ingerelt. Ott szenvedtem egy ideig a wc-n ülve.
Nahát, ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!