Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szellentés kihallatszik...

Szellentés kihallatszik munkahelyi wc-ből? Részleteket írom.

Figyelt kérdés

Az a kérdésem, hogy munkahelyemen mikor bezárom az ajtót beindul egy bugó hang a wc-ben. Valami elszívó vagy mifene lehet.

Ha kakilok és közben ugye jönnek ki bizonyos hangok nem túl halkan ott lent akkor az magába a mosdóba kihalatszik? Ajton kívűlre. Vagy a bugás elveszi az egyéb hangokat.

Ma egy kolléganőm utánam jött be és a mosdótérben volt egy kis ideig ameddig várhatott engem. Remélem nem hallott semmit. (25n)

2022. febr. 2. 19:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

A búgó hang legfeljebb a szagokat viszi el.

A kolléganőd mindent hallott.

2022. febr. 2. 19:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Vigasztalódj, a kolléganő is szokott szellenteni. Legközelebb te állsz a túloldalon, és ugyanúgy fogod hallani.
2022. febr. 2. 20:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de aminek ki kell jönni, annak utat kell adni.
2022. febr. 2. 20:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, a nők is kakilnak és szellentenek, micsoda meglepetés lehetett számára.

Valószínűleg hallotta, én a férfi wc-ben mindent hallok.

2022. febr. 2. 20:34
 5/18 A kérdező kommentje:

4-es és nálatok is ilyen búgó micsoda megy közben?

Amugy nem csak a szellentest de igy a csobbanast is hallhatta? mert olyan a wc hogy egybol beesik a dolog. ☹️

2022. febr. 2. 20:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Van búgó micsoda és a csobbanás is hallatszik. Zárt a wc, rendes ajtaja és fala van ráadasul, de gondolom ne téglából, hanem valami béna gipszkarton van a csempe mögött.

Emiatt ne aggódj amúgy, senkit nem érdekel a lanyoknál se.

2022. febr. 2. 21:10
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Hogy neked mekkora problémáid vannak b*szki, le se tagadhatnád, hogy nőből vagy. 😄
2022. febr. 2. 21:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Amugy en szoktam az ilyen wc-kbe dobni egy darab papirt, h kicsit lefogja a csobbanast. Nem tul higienikus, ha felcsap a viz, foleg nem kozossegi helyeken.😬
2022. febr. 2. 21:47
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Húha,irigyellek téged,neked valami elképesztően jó életed lehet ha nem tudsz csak ilyen semmi dolgokon fennakadni
2022. febr. 2. 22:52
 10/18 A kérdező kommentje:

#6 Igen ilyen béna gipszkartonos megoldással van megcsinálva.

#8 Én is bedobok papírt de van hogy elolvad a vízben és nem fogja felna cuccost. ☹️

#9 Van nagyobb gondom is ennél, de mivel ez kínos volt nekem, érdekelt hogy hallotta e a kolléganőm.

2022. febr. 3. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!