Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi ez a sok hantázó meg...

Mi ez a sok hantázó meg nagyot mondó itt gyakorin?

Figyelt kérdés
Eszem megáll ha a fizetésekről van szó.
2022. febr. 2. 03:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már a hantát... Tuti nem keresnek annyit sehol.
2022. febr. 2. 11:49
 22/28 anonim ***** válasza:
Ez nem hanta, ez tény.
2022. febr. 2. 11:52
 23/28 anonim ***** válasza:
Szeged, szoftverfejlesztő, 2 év szakmai gyakorlattal 800.000 bruttó. Nem kamu.(tényleg nem)
2022. febr. 2. 11:52
 24/28 anonim ***** válasza:
33%

#17, 10 ezer egy szexért semmi?

Bevallom én prostiztam.

A szebbekhez mentem. Mindig kértem 1 extrát, 1-1,5 óra így nekem 20 ezer volt.

Most ha vállal naponta 2 ügyfelet, akkor az havi szinten, csak heti 5 nappal számolva 800.000 ft. És ők nem adóznak.

És a lakásukból nekem tényleg az jön le, hogy jól épnek.

Persze az átlag prosti fele ennyit keres, de még az se rossz.

Egyébként, ha kamuznak annak nyílván a provokáció a célja, amit el is értek nálad, mert kiírtad a kérdést.

2022. febr. 2. 11:54
 25/28 anonim ***** válasza:
33%
17: Hollandiában a piroslámpás negyedekben a prostiknál 50 euro a kezdőár. Az magyar forintban 17-18 ezer. És inkább 100 eurót vagy többet szoktak fizetni nekik, mert jobb szolgáltatást akarnak.
2022. febr. 2. 11:54
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

kérdező én programozó vagyok, igen most is munkaidőben

havonta jó ha 20 órát dolgozok nettó 400-ért, ha emellett vállalnék még 2-3 kényelmesebb munkát, akkor az 1 millió is simán meglenne

kollégám fusizik is 1.2 körül jön ki havonta, haverom szintén fejlesztő, szintén 1 millió fölött keres, de itt a cégnél ahol vagyok van aki itt kap kézbe 1 millió körül (pontosan nem tudom mennyit, de pár éve volt a bruttója 1 körül, ami azóta nőtt)

és én még nem is vagyok túlfizetve, meg messze nem dolgozok napi 8 órát, akik ismerősi körben vannak ők sem

még 30 sem vagyok, de 20 évesen havi 80-ért mentem el dolgozni, mert nem a pénzért mentem főleg oda, hanem jó lehetőség volt, ami végül be is jött

targoncás ismerősöm 250 körül kap nettóba, de van vállalkozó villanyszerelő ismerősöm akinek 500 körül van az átlag havonta, ugye van amikor több, van amikor kevesebb

érettségi nélkül vállalkozó ismerősnek meg 400-1 millió között (bár ott ketten vannak a párjával erre), meg ott több alkalmazott van, nem ketten húzzák a szekeret

persze ha valakinek 150-el ki van szúrva a szeme és azt hiszi az már a jó, erről nem mi tehetünk

a kedvencem az amikor beszólnak nekem, hogy túl magas a fizetésem, igen nekem túl magas...nem annak túl alacsony aki kap 120-at és a belét kidolgozza

a hülyékkel nem is éri meg leállni, ha van olyan hülye aki szerint az a jó, ha heti 48 órára kap 150-et, meg 200-at úgy, hogy mondjuk még mellette nehéz fizikai munka, vagy nagyon stresszes az meg is érdemli, én nem tudok azonosulni velük, nem azt látom, hogy én keresek sokat, hanem az igát húzó habzó szájú szamarak keresnek keveset

2022. febr. 2. 11:59
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy a válaszolók egy része külföldön dolgozik, csak nem euróban írja le, hogy a másnak is legyen rálátása
2022. febr. 2. 19:30
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Olyan sok ember nincs itt, hogy meglepő legyen. Láthatsz sok kérdés alatt mondjuk 5-8 talán néha 10-15 ember válaszát.

Lehet, hogy annak a 70-80% tényleg jó diplomával rendelkezik.

Az még nem sok igazából, csak annak tűnik.

De amúgy nagyon változó, van mikor ilyen béres kérdésnél 90% ban olyanok írnak akik 200 alatt szenvednek.

Szóval én nem indulnék ki soha ebből az oldalból, mert ez a kérdésenként 20 ember se ez elég 0.

Ha lenne itt 1000-1500 válasz az már kicsit reprezentatívabb lenne.

2022. febr. 2. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!