Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi ez a sok hantázó meg...

Mi ez a sok hantázó meg nagyot mondó itt gyakorin?

Figyelt kérdés
Eszem megáll ha a fizetésekről van szó.
2022. febr. 2. 03:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
71%

Egy előző fizetésről szóló kérdés...

Igen,én is írtam oda.

Hasonló véleménnyel bírok,az fix.

Azért van szerintem,mert más helyeken vagyunk,más szitukban.

Van,akit a főni ismer,van aki az apja vállalkozásában 20 évesen keres 400-at,és veri a mellkasát,és van aki gyári melós 200-ért,meg van diplomás programozó aki fél-egy misit visz haza...

Imádom ezt az országot.

Sok a sztereotípia,sok kivétel van,elvégre miért is ne lenne,ha mind kiutakat keresünk,mint patkányok a sárral meszelt részt a háznál...

2022. febr. 2. 03:19
 2/28 anonim ***** válasza:
71%

Most ez olyan dolog, hogy egyébként én leírtam őszintén pl egy kérdésnél mennyit keresek, mellé egy olyan munka ami esetében viszonylag nyilvánosak a bérek. Erre le lettem pontozva.

Ha azt írom, hogy közmunkásként 80.000Ft-ot akkor lehet mindenki felpontozott volna.

Jó igazából mindegy a dolog, mert ez a pontozás sem annyira fontos dolog, csak ha az ember meg simán őszinte akkor meg ez van. Legalábbis nekem nincs abban semmi jó, hogy bármi valótlant állítsak egy anonim forumon.

2022. febr. 2. 04:01
 3/28 anonim ***** válasza:
82%
Nekem 63 ezer forint a rokkantgyugdíjam.
2022. febr. 2. 04:21
 4/28 anonim ***** válasza:
90%
Én azt írtam le hogy mozdonyvezetőként mennyit keresek, tudom picit magasabb mint az átlag, de nem is kirívóan magas összeg.
2022. febr. 2. 04:26
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
mozdonyvezető dejó munkád van!🤗
2022. febr. 2. 04:29
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
Gyerekkori álom volt. Bár megvan ennek is az árnyoldala, pl 3 után nem sokkal értem most haza, még ezután jön a pihenés. :D
2022. febr. 2. 04:40
 7/28 anonim ***** válasza:
91%
Jó pihenést akkor!
2022. febr. 2. 04:42
 8/28 anonim ***** válasza:
87%
Köszönöm, pont az jön most :)
2022. febr. 2. 04:54
 9/28 anonim ***** válasza:
24%
Honnan veszed h kam? Nemcsak szar melok vannak
2022. febr. 2. 07:31
 10/28 anonim ***** válasza:
91%

Pedig nem hihetetlen.

Pl. ismerek olyan gyk-sokat, akik a tudomány rovatban aktívak, és ide is szoktak látogatni. Mérnökök, informatikusok, persze, hogy jól keresnek.

2022. febr. 2. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!