Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kezeljem ezt a munkahel...

Hogyan kezeljem ezt a munkahelyi helyzetet?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen egy idősebb munkatársnőm (elvált, kicsit boldogtalan) miatt sokszor feszült a légkör. Amikor rossz napja van, eldönthetem, hogy hozzá se szólok, vagy poénokkal megpróbálom oldani a hangulatot. Általában egyik sem válik be, ha nem mondok semmit, másnap még házsártosabb.

Hogy fejezhetném ki, hogy esetleg zavar a viselkedése, vagy a stílus, ahogy velem beszél?

28/F

2022. jan. 31. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak akkor szólj hozzá látványosan, ha nagyon muszáj. Tudod ki poénkodna vele.
2022. jan. 31. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

Nekem is hasonló problémám adódott egy kollégával, én a következőképpen oldottam meg: megvártam munka után az épület előtt, majd egy altatólövedékkel elkábítottam. Ezután hazavittem és levágtam. A húsát felkockáztam, majd egy lábasban, közepes hőmérsékleten megolvasztottam a zsírját, és amikor már meleg volt, beletettem a hagymát, és megdinszteltem. Megszórtam pirospaprikával, felöntöttem kb. 1/2 dl meleg vízzel, és elkevertem. Hozzáadtam a húst, megsóztam, összekevertem, és zsírjára pirítottam, majd hozzáadtam a feldarabolt erős paprikát is. A zöldségeket feldaraboltam és sós, ételízesítős vízben feltettem főni annyi vízben, amennyi éppen, hogy ellepi. A tojásból, a lisztből és a sóból csipetketésztát gyúrtam, és egy tálcára lecsipkedtem. Ezután az elkészült csipetkét a zöldségekhez adtam. Amikor a hús már puha volt, hozzáöntöttem a zöldségeket, és beletettem a kockára vágott krumplit, a köménymagot, a borsot és a zellerzöldet. Addig főztem így együtt, amíg a krumpli is puha lett. Isteni gulyásleves kerekedett belőle, nagyon bejött a családnak és még a kollégáknak is vittem belőle, persze senki nem sejtette a "turpisságot" :)

2022. jan. 31. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Sehogy

Ense beszelgetek senkivel persze akkor meg az a baj

Ha egesz nap jarna a szam az lenne a baj

Nem jo soha senkinek semmi :(

2022. febr. 1. 05:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek nehogy még te jópofizz. Ha paraszt, küldd el a pcsába az ilyet. Nem értem egyesek hogy veszik a bátorságot ahhoz, hogy elvárják, hogy mások az ő nyomorukhoz alkalmazkodjanak. Elképesztő. Gondolj bele milyen égo boost neki amikor a kedvében próbálsz járni. Sima hatalmi harc ez amibe te belemész.
2022. febr. 22. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!