Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmennètek más munkahelyre,...

Elmennètek más munkahelyre, ha ez lenne?

Figyelt kérdés
Van 2 kolléganőm(akik közvetlen kolléganőim, egész nap velük kell lennem) , akik utálnak nagyon egy csajt, de csak irigykednek, semmi okuk nem lenne rá. Na én ebbe nem vagyok benne, én nagyon megkedveltem a lányt. Ezt a másik 2 nem nézi jó szemmel, és kezdenek szemetek lenni velem. Hátam mögött dumálnak, néha egy enyhét beszólnak. Annyira nem idegesít még a dolog, de félek később mi lesz.. A többiek kedvelnek engem. Mit tegyek, ti mit tennétek?
2022. jan. 29. 15:00
A kérdező szavazást indított:
Válts munkahelyet
Maradj ott, és szólj nekik vissza
16 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Szólj rájuk, hogy a munkájukkal legyenek elfoglalva és ne a kollégákat figyeljék munkaidőben.Ha beszólnak és zavar, akkor figyelmeztesd, őket, hogy inkább dolgozzanak ! Pl. Legyetek szívesek a feladataitokkal foglalkozzatok, különben a körmötökre ég a munka.Elég hülyén néznétek ki égett körmökkel, amint a billentyűzetet nyomkodjátok. !Elején nagyon nehéz lesz !
2022. jan. 29. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Hagyd, ezt mindenhol előfordulhat.
2022. jan. 29. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne hagyd ott, ha szereted a munkát, és jol is fizet
2022. jan. 29. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezért ne menj el,legyen egy kis vér a pucádban,komolyan hagynád hogy ez a 2 pcsa kitúrjon téged?Szólj vissza nekik olyanokat hogy többet ne is merjenek neked beszólni,ne hagyd magad.Ilyen bárhol előfordulhat,akármikor lenne ilyen rögtön megfutamodnál és mennél máshova?
2022. jan. 29. 20:45
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 igazad van, köszönöm! 🤗
2022. jan. 31. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Emiatt szerintem se kell váltani. Ha szereted a munkádat, és jól kijössz a többiekkel, akkor az a két "bűbájos" kollegina ne rontsa el a kedvedet.

Nálunk is vannak elviselhetetlen emberek, szerencsére nem közvetlen kollégáim ,de együtt kell dolgozni velük bizonyos projektekben. Ettől még a többi tényező rendben van a munkában,ha ők szemétkednek nem veszem magamra, meg a többieket se hatják meg különösebben :)

2022. febr. 1. 11:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem futamodok meg. :)
2022. febr. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!