Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudom feldolgozni,hogy...

Nem tudom feldolgozni,hogy kirúgtak?

Figyelt kérdés

Ti hogy éltétek meg eddig,ha ilyen történt veletek?

Milyen volt a szitu?

2022. jan. 28. 20:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hogy mi?
2022. jan. 28. 22:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kirugtak,boldog voltam.

Kulvarosi ceg volt,gusztustalan/ lecsuszott /alja emberek kozott ertem be bkk-val. Nyomornegyed kb. Utaltam mar a helyszint is.

Fizetes atlagos.

Munkaido 8 ora.

Tenylegesen 1-2 orat kellett dolgoznom. 2 kollegaval voltam egy szobaban.egyik a kozvetlen fonok.

Semmit se lehetett veluk beszelgetni. Semmit se tudtam csinalni,vicceket olvastam egesz vegig.

Minden nap fejfajassal mentem haza,rosszullet kerulgetett.

Amikor az igazgato megmondta,h kirugnak,akkor mondtam neki,h a maradek ketto kozul egyet meg rugjon ki,mert nincs annyi munka se,illetve az egy maradek napi 2 oraban megcsinalja. Ne fizesse 8 oraban. Mondtam neki,h sokan vagyunk ilyen keves munkara….

Aznap olyan boldog voltam.

Azota sajat cegem van,akkor dolgozok,ha van munka. Nem kell ugy csinalnom,mi tha dolgoznek. :D

2022. jan. 29. 06:06
 13/20 A kérdező kommentje:

Hmm.

Mindenki tapasztalata eltérő,ez csak azt bizonyítja,hogy ahány ház annyi szokás,és nehezebb ennek a gcségnek az alapkövét meghatározni.

Napok óta iszok bakker...

Mikor fogok lejönni róla...

1 óra van,én meg sörözök...

2022. jan. 29. 14:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, az nem old meg semmit. Csak rosszabb lesz.
2022. jan. 29. 18:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Tudom.....
2022. jan. 29. 19:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A gyászfolyamathoz tudnám hasonlítani egy imádott munkahely elvesztését. Visszanézve, fogalmam sincs, hogyan éltem túl az első heteket, hónapokat.
2022. febr. 9. 00:27
 17/20 A kérdező kommentje:

Nekem mondod? Semmi ital itthon...

Gyász hát,ráadásul akinek nincs nagyon mit válogatnia,és nem engedheti meg magának a válogatást...

2022. febr. 9. 02:06
 18/20 anonim ***** válasza:
A gyászt arra is értettem, 16-os voltam, hogy elveszítettem egy szeretett munkahelyet. Meg kell gyászolni, hogy nincsen már... Borzasztó érzés, főleg, ha igazságtalanság miatt történt.
2022. febr. 9. 13:18
 19/20 A kérdező kommentje:

Én értelek,tudom miről beszélsz.

Konkrétan sehol se szerettek,de itt meg voltak kollegák,akik szó szerint befogadtak úgy,mintha családtag lettem volna.

Most viccen kívül mocskosul kedves volt 1-2,szívesen dolgoztam mellettük.

Sosem néztek rám gyilkos szemekkel.

Ez az 1-2 ugyan nem sok,mert nem 3-an voltunk,de feldobták a napom.

Ilyen munkahelyem még sose volt.

:(

2022. febr. 9. 14:09
 20/20 anonim ***** válasza:
16-os, 18-as voltam. A legtöbb helyen alja emberek is vannak, ezeket nekem is meg kell tanulni kezelni. Az ital nem megoldás. Két választásom volt: vagy kifekszek a vonat alá, vagy megpróbálom rendbe tenni az életem. Ez utóbbin vagyok. Ha van kedved, írj privátban!
2022. febr. 9. 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!