Nem tudom feldolgozni,hogy kirúgtak?
Ti hogy éltétek meg eddig,ha ilyen történt veletek?
Milyen volt a szitu?
Amikor kirugtak,boldog voltam.
Kulvarosi ceg volt,gusztustalan/ lecsuszott /alja emberek kozott ertem be bkk-val. Nyomornegyed kb. Utaltam mar a helyszint is.
Fizetes atlagos.
Munkaido 8 ora.
Tenylegesen 1-2 orat kellett dolgoznom. 2 kollegaval voltam egy szobaban.egyik a kozvetlen fonok.
Semmit se lehetett veluk beszelgetni. Semmit se tudtam csinalni,vicceket olvastam egesz vegig.
Minden nap fejfajassal mentem haza,rosszullet kerulgetett.
Amikor az igazgato megmondta,h kirugnak,akkor mondtam neki,h a maradek ketto kozul egyet meg rugjon ki,mert nincs annyi munka se,illetve az egy maradek napi 2 oraban megcsinalja. Ne fizesse 8 oraban. Mondtam neki,h sokan vagyunk ilyen keves munkara….
Aznap olyan boldog voltam.
Azota sajat cegem van,akkor dolgozok,ha van munka. Nem kell ugy csinalnom,mi tha dolgoznek. :D
Hmm.
Mindenki tapasztalata eltérő,ez csak azt bizonyítja,hogy ahány ház annyi szokás,és nehezebb ennek a gcségnek az alapkövét meghatározni.
Napok óta iszok bakker...
Mikor fogok lejönni róla...
1 óra van,én meg sörözök...
Nekem mondod? Semmi ital itthon...
Gyász hát,ráadásul akinek nincs nagyon mit válogatnia,és nem engedheti meg magának a válogatást...
Én értelek,tudom miről beszélsz.
Konkrétan sehol se szerettek,de itt meg voltak kollegák,akik szó szerint befogadtak úgy,mintha családtag lettem volna.
Most viccen kívül mocskosul kedves volt 1-2,szívesen dolgoztam mellettük.
Sosem néztek rám gyilkos szemekkel.
Ez az 1-2 ugyan nem sok,mert nem 3-an voltunk,de feldobták a napom.
Ilyen munkahelyem még sose volt.
:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!