Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen egyetem és órarend...

Ilyen egyetem és órarend mellett lehet vállalni diákmunkát?

Figyelt kérdés

A következő félévben nagyon rossz órarendem lesz és nem tudom hogyan tudnám megoldani azt, hogy dolgozzak az egyetem mellett.

A legtöbb napon 4- ig illetve 6- ig vannak óráim és ezek vegyesen tehát még azt sem mondhatom, hogy elméletek és azokat ki is tudnám hagyni. Az hogy levelezőre váltsak vagy társai nem lehetséges ezen a szakon. Bárhogyan is számoltam max 12 órában tudnék dolgozni valahol. Viszont ez úgy gondolom nagyon kevés. Mindenhol minimum 20 az elvárás, nekem pedig az nem fog összejönni.

Esteleg aki hasonló cipőben járt tudna segíteni abban, hogy ilyen körülmények között milyen lehetőségeket érdemes megnéznem/ megpróbálnom.

2022. jan. 26. 09:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
88%

14-re:

Igen, én matekból és fizikából korrepetáltam, ill. volt, hogy kémiát is kértek, abban is segítettem alkalmanként.

Működött, később munka mellett is csináltam hosszú éveken át.

Ráadásul Budapesten (ahová egyetemre jártam) behozhatatlan előnyöm volt mindenkivel szemben, hogy én hajlandó voltam megemelni a sejhajomat, és viszonylag kint lakó diákokat is vállaltam, akikre az összes koleszos haver csak húzta a száját. Ugyanis természetesen elvárás volt, hogy házhoz menjek, ill. én se tudtam volna nekik a koleszban nyugodtan órát tartani.

Meg benne volt az is, hogy szerettem gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozni.

Szóval nekem jó munka és jó pénz volt ez akkoriban.

2022. jan. 26. 12:37
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebben a félévben volt nagyon rossz órarendem és sajnos én sem találtam olyan munkát amit ehhez tudtam volna igazítani. Szerencsére nekem a szüleim is tudtak egy kevéssel támogatni, viszont én azt csináltam, hogy beléptem különböző Facebook csoportokba és ott sokszor hirdettek olyan munkákat, mikor csak 1-2 napra, esetleg pár órára kerestek valakit pl.rendezvényekre pakolni, ruhatárba, felszolgálni stb. Én ezekre jelentkeztem. Egyértelműen nem volt olyan jó mint egy fix diákmunka de már az a kis pénz is jól jött néha. Nagyon kívánom hogy sikerüljön valami neked megfelelő helyet találni, de ha nagyon nincs semmi, akkor ez is jó lehet utolsó utáni tervnek. Sok sikert!
2022. jan. 26. 19:12
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, ment a zöld! 🥰

Szerencsére a szüleim engem is támogatnak, viszont szeretném levenni a terhet a vállukról akár csak részben is és szépen lassan elkezdeni a saját lábamra állni. Sok hasznos ötletet kaptam itt amik a javamra fognak válni a keresgélés közben!

2022. jan. 26. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!