Ilyen egyetem és órarend mellett lehet vállalni diákmunkát?
A következő félévben nagyon rossz órarendem lesz és nem tudom hogyan tudnám megoldani azt, hogy dolgozzak az egyetem mellett.
A legtöbb napon 4- ig illetve 6- ig vannak óráim és ezek vegyesen tehát még azt sem mondhatom, hogy elméletek és azokat ki is tudnám hagyni. Az hogy levelezőre váltsak vagy társai nem lehetséges ezen a szakon. Bárhogyan is számoltam max 12 órában tudnék dolgozni valahol. Viszont ez úgy gondolom nagyon kevés. Mindenhol minimum 20 az elvárás, nekem pedig az nem fog összejönni.
Esteleg aki hasonló cipőben járt tudna segíteni abban, hogy ilyen körülmények között milyen lehetőségeket érdemes megnéznem/ megpróbálnom.
Remote munkát kell végezni. Vagy rugalmasat. Rengeteg infós projektmunka ilyen lehet, de korrepetálást is lehet rugalmasan vállalni. Javítás, homeoffice munkák, futárkodás stb. Vagy egy-egy hétvégén 12 órázással megszerezni a kellő pénzt. Vagy tanulmányi ösztöndíj, bár ez szerintem nem éri meg.
Nekem infós munkám van, akkor végzem, amikor akarok és onnan, ahonnan akarom. Nem infós szakon tanulok.
"Azt értsd meg kis hlyegyerek, hogy akinek ennyire nincs pénze, az nem fog egyetemre menni. Pihenni muszáj, aki nem így tesz, az drogot haszná"
Te tényleg agyatlan vagy, vagy csak megjátszod?
Hát képzeld el, hogy én úgy kezdtem az egyetemet, hogy folyamatosan diákmunkáztam mellette, mert ebből fizettem az albérleti szobát és a megélhetést. Aztán 5 nap rendes munka mellett jártam egyetemre.
Mint rajtam kívül még sok ezer másik ember, és drogozni sem drogoztunk. Ilyen hülyét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!