Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy targoncás miért nem...

Egy targoncás miért nem hajlandó kézi anyagmozgatásra?

Figyelt kérdés
cégben középvezető beosztásban vagyok és nem találunk mostanába targoncást mert mikor az állásinterjún mondjuk, hogy kézzel is kellene anyagot mozgatni nem csak a targival akkor egyik sem vállalja, mert hogy ő nem fog emelgetni, cipelni ők csak targoncával hajlandóak dolgozni, azt mondják vegyünk fel külön embert aki cipekedik.
2022. jan. 22. 12:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem akarja hogy idősebb korára minden baja legyen a sok nehéz cucc emelése miatt.

Aztán láthatóan vannak olyan pozícióban hogy nem tudjátok becsicskítani őket minden szrra.Pedig milyen jó volt amikor minimálbérért agyon lehetett dolgoztatni a munkaerőt,azok a szép jó idők!

Ha nem tetszik adjatok többet,vegyetek fel rakodót vagy várjátok ki hátha a legbalfszabb bevállalja ezt is

2022. jan. 22. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 éve dolgozom raktárban, de targoncást még kézzel pakolni nem láttam. Max betölteni pl. borokat a gördülő sorba, de ennyi, az meg minimális.

Én komissziózok, de ha targoncás lennék, én sem vállalnám a pakolóst. Az nem az ő feladata.

Kajak annyira nevetséges ez a nyomorék spórolás, hogy legyen összevonva 2 állás 1 be... Aztán mikor meg nincs rá ember, csodálkoznak.

Amikor egy cég ugyanarra az állásra sokkal szarabb melót kínál nem több pénzért, mint más cégek, nem kell csodálkozni ezen.

2022. jan. 22. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Akkor most be lehet hívni azt a 100 embert akire mindig hivatkoznak.
2022. jan. 22. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg kellene mutatniuk,mit is kell kézzel pakolni.Mert tudom,van amikor szükséges,mert másképp nem megy.Nem minden terem raklapon,mint azt sokan gondolják,van amit szét kel szedni...De egy üres raklapot nem tennék arrébb kézzel,azért szereztem targoncára jogosítványt,hogy cipekedjen ő helyettem.(50 kg-os nő vagyok,szóval nem lustaság)
2022. jan. 24. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!