Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Székesfehérváron milyen nehéz...

Székesfehérváron milyen nehéz elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Ha nem akarok Bp-re ingázni.
2022. jan. 21. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű munkát keresel? Fizikai munkára már nem tudják, honnan szállítsák az embereket.
2022. jan. 21. 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet találni, de tényleg tudni kellene mit keresel? Én először a Professionon jelentkeztem, de inkább ne tedd, mert szinte sehonnan nem jött visszajelzés az 1 hónap alatt. Majd inkább közvetlenül megkerestem a cég veboldalán lévő elérhetőséget, és úgy küldtem el az önéletrajzot két céghez is. Mindkettő még aznap felhívott. A második jobban bejött és az elbeszélgetés után, már fénymásolták is le az irataimat, szerdán pedig kezdek. Én CNC gépbeállítónak jelentkeztem, de sima gépkezelőket tucatjával keres a Hydro, ott szombaton lesz állásbörze is, vagy ha valami diplomás állást keresel, akkor nézd meg a weboldalukat.
2022. jan. 21. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!