Amikor elküldöm email-ben az önéletrajzot, mellé írjam az email-ben hogy rossz anyagi helyzetben vagyok (szinte 0Ft ) és hogy apát kellett ápolni és ezért nem tudtam egy ideig dolgozni és h SOS meló kéne? Nyerek ezzel előnyt?
Ha normális a főnök, akkor szerintem igen...
SOS kéne a meló, szerintetek a főnöknél ez előny?
Kétségbe vagyok esve a melóhiány miatt..
Írjatok köszi
Én is pont ezt akartam még hozzátenni, tehát összefoglalva:
- CV-dbe írd bele az otthoni ápolást
- érdeklődj multiknál: meki/burger, gyárak, pékség, kínai ( ez a 2 xarabb, de fogd fel úgy, h el kell indulni, aztán válthtasz), esetleg boltok: rakát-pakoló, stb
- nézd meg/írd fel, a közeledben milyen munkaközvetítők vannak: menj be személyesen érdeklődni hozzájuk az aktuális lehetőségekről, vmelyiknél biztos, hogy lesz, ha gyári is!
- ha tudod, nyomtass is ki pár példányt és hagyd ott náluk
- kérdezz nyugodtan ismerősöket, tudnak-e a környéken vhol felvételről: húgom pl most így kapott munkát, jövő héten kezd.
ÉS a legfontosabb: ha xar is lesz éppen ami van, agyban tudatosítsd, hogy idegilenes és mindig a legeleje nehéz, de el kell kezdeni. Szerezz tapasztalatot, és apró lépésekkel idővel lehet jobb is simán.
Elsőnek is szedd össze magad mert nem vonzó ha úgy mész érdeklődni hogy kilóméterről látszik rajtad szét vagy esve és valami nincs rendben.Nem akarlak elítélni,elhiszem hogy rossz a helyzet de ha egészséges magabiztosságot sugallsz a jelenléteddel jobb esélyeid lesznek mintha teljes pánikban állítanál oda a munkáltatóhoz.
Az előző kérdésedben írtas hogy sok helyen kérdezted személyesen van-e álláslehetőség,ha az jön le való életben mint amit itt csinálsz kinézem hogy elküldenek mert azt látják hogy nincs rendben valami.
Azt bele írhatod, hogy egy ideig miért nem tudtál dolgozni. Így nem lesz az előző helyeid után kiesés, tehát nem azt látják, hogy évekig nem dolgoztál. Az sem jó.
Azt hogy jelenleg nincs pénzed és nagyon kell a munka azt nehogy beleírd. Ha felvesznek, gondolják a semminél még a kevesebb bér is jobb és még annyit se adnak amennyit eredetileg adtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!