Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkafelvételnél számít hogy...

Munkafelvételnél számít hogy mikor szeretnék gyereket?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és költözés miatt munkahelyet váltok, ma reggel voltam az új munkáltatómnál, aki megnézte a papírjaimat és kerek perec megmondta hogy mikor akarok gyereket? Mert ő olyat nem vesz fel aki 3-4 éven belül gyereket vállal. Csak annyit tudtam erre mondani hogy majd olyan 8év múlva tervezek. Ennyire számít már ez is? Az előző munkahelyemen 22évesen kezdtem el dolgozni ott nem kérdeztek ilyet.

Pedig nem egy nagy dolog, határozatlan idejű eladóként vesznek fel a CBA-ba, holnap megyek próbanapra

2022. jan. 17. 10:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem is kérdezték már. 25 éves vagyok. Én világosan megmondtam, hogy nem akarok gyereket és nem is lehet gyerekem, majd visszakérdeztem, mint ex-hr asszisztens, hogy annak ugye tudatában vannak, hogy ezzel a kérdéssel szabályt szegtek? És hogy vajon más előírásokat is ennyire félvállról vesznek a cégnél vajon? Mert ez így nem túl bizalomgerjesztő.

Csak pampogott a pitsa. 😂

2022. jan. 17. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nekem lenne egy cégem, biztosan nem vennék fel kisgyerekes anyákat vagy gyereket tervező fiatal lányokat.

Alkalmazottként hatalmasat szívok az ilyen kollégák miatt. Rendesen lelki roncs lettem miattuk. Egyszerre elment mindenki szülni, aki meg jött helyettük, a gyerektől függ, a munkahelyet lassan a gyerekhez kell igazítami. Az egész munkahelyem romokban, a főnök sem nagyon tudja mi legyen.

Szóval igen, számít. Rengeteget számít. Otthagyod évekre a munkahelyet, a többiek meg szívnak miattad. Aztán meg ha felvesznek valakit a helyedre, utána meg sírsz, hogy nem vesznek vissza.

2022. jan. 17. 23:29
 13/13 anonim ***** válasza:
12, én is rengeteget szívtam miattuk, de ettől függetlenül nem akarnék olyan helyen sem dolgozni, ahol az én jogaim sérülnek. Az sokkal rosszabb, mint kisgyerekes nő lógásait eltűrni.
2022. jan. 17. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!