Mennyi a bruttó fizetésed? Számodra mennyi lenne a reális nettó fizetésed azért a munkáért amit éppen csinálsz? Hány órában dolgozol napi szinten?
Fizetésed mellé kapsz még valamilyen juttatás?
Jelenleg mivel foglalkozol?
Mivel szeretnél foglalkozni a jövőben?
Bruttó 365ezer a fizum
Nettó 250et kapok
Negyed évente jár 125ezer bónusz a fizu mellé
És decemberben 1 plusz teljes havi fizetés
Úgy dolgozom ahogy a szerződésben is van, fixen reggel 9től délután 5ig.
Pesten emag raktárban vagyok raktáros.
Laza munka, ha nincs meló, munka időben ki lehet menni vásárolni, vagy bármilyen személyes dolgot intézni. Nagyon laza meló ennyi pénzért.
Tökéletesen elégedett vagyok így a pénzzel.
Megvan mindenem most.
Jó munka, család, gyerek, kocsi.
35 éves férfi vagyok
Brutto 440, autoalkatresz raktar. Ez egy elerheto maximum, lehet ennel kevesebbet is keresni, de nekem ez az elmult evben csak egyszer sikerult, amikor ket hetet tappenzen voltam :) Amugy mindig megvan a maximum, ugyhogy ezzel szamolok.
Valtott muszak, annyira jelentenek be amennyit dolgozom. A tuloraert szabadnap jar, nem fizetik ki, de ez nekem igy oke, nem akarnek amugy havi 180+ orakat dolgozni, heti ket szabadnap legyen, nem banom, ha ebbol az egyik neha hetkoznap van, mert olyankor legalabb ha van valami csak hetkoznap intezheto dolgom, azt oda tudom idoziteni, igy egy csomo szabadsagot bent tudok hagyni. (Jo fejek, mert sokszor keres nelkul is ugy osztjak ki ezt a szabadnapot, hogy egy olyan pentekre, amikor nem dolgozom hetvegen, igy szabi nelkul is van egy par hosszuhetvegem egy evben.)
Amugy nem olyan laza, mint az elozo altal irt emagos melo, de altalaban egesz kipihent vagyok igy, hogy hol egy hetkoznapi szabadnap, hol egy hosszuhetvege csuszik be, szoval nem veszes.
Egyeb jutattasok nincsenek, mondjuk a cafeteriat en utalom, nem veszem hasznat altalaban, regen jobb hijan amikor mashol kaptam, kajat rendeltem vele neha, de inkabb adtak volna oda azt is rendesen, maximum valami ev vegi bonusz lehetne :)
Amugy tanulok emellett ket tok kulonbozo dolgot (egy netes tanfolyam es egy okj), mert meg nem dontottem el pontosan, melyikkel szeretnek foglalkozni, mind a ketto regota erdekel. Iden szeretnem eldonteni ev vegere kb.
Br 1 250 000 a fizu, amivel elégedett vagyok.
Napi 7-9 óra munka, projekt függő.
Egyébb juttatás: cafeteria, privát egészségbiztosítás, nyugdíj támogatás, aycm kártya, éves bónusz (2-3 havi)
Mérnök vagyok, szeretnék jelenlegi helyemen maradni még 2-3 évig legalább és fejlődni szakmailag.
Karbantartó vagyok,Br 400ezer Ft átlagosan plusz 30ezer Ft cafetéria,3 műszakkal.Negyedévente 20ezer Ft,év végén egy havi fizetésnyi bónusz.
Ezt korrektnek mondanám mert vidéken van viszont mostantól +60000 lesz a nettóm az SZJA támogatás miatt és legkésőbb márciusban kapunk fizetésemelést,így kifejezetten jó.
Minőségügyi mérnök vagyok. Bruttó 620 eFt + bruttó 55 eFt cafateria.
Keveset kértem. Bruttó 720 + caf-al elégedettebb lennék, de így is nagyon jó!
31 F
Nettó 100-at kapok azért mert a Klinikán vagyok gyakorlaton suli mellett és ott segédkezek. Mellette néha takarítok rugalmas, pár órás munkaidőben, az még havi plusz 20-30K nettó.
Meg vagyok vele elégedve, mert nem teszek bele energiát és mégis van pénzem.
Ha rendesen elkezdek dolgozni, akkor nyilván többet várnék el.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!