Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért döntöttél úgy, hogy ott...

Miért döntöttél úgy, hogy ott dolgozol, ahol?

Figyelt kérdés
Fizetés? Karrier? Szükség? Mi volt az oka hogy a jelenlegi munkahelyed válaszd?

2022. jan. 16. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Tetszettek a cégen belüli lehetőségek és tudtam azonosulni azokkal az értékekkel, amit a cég képviselt. A fizetés is fontos volt, de a választásom nem azért esett rájuk, mert akkor még nem tudtam, mennyit kereshetek.

Korábban egy kormánypárti projekten voltam fejlesztőként, szavam nem lehet, szép iroda, jól fiezettek... De szégyelltem róla beszélni is. Égett a pofám az egész miatt.

2022. jan. 16. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:

jó fizu

sok HO

nagy presztízsű multi (könnyebb tovább állni bárhová is, még jobb fizuért)

2022. jan. 16. 22:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Autós ételfutár vagyok, mert imádok vezetni. És kékben nyomom, mert ott akkor dolgozom, amikor akarok, én meg szeretek délelőtt 10-11-ig aludni és így megtehetem. :D Amúgy a második diplomámat csinálom, de ezzel a melóval most abszolút boldog vagyok, nem akarok váltani szakmai irányra, semmi kedvem feladni a kényelmet és a szabadságot.
2022. jan. 17. 01:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert váltani akartam és ez volt az, ahol azonnal kezdhettem.
2022. jan. 17. 08:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem kerestem munkát, de ők ajánlottak. Azért fogadtam el, mert rendkívüli szakmai fejlődést jelent egy nagyon jó csapatban. Konkrétan megtiszteltetés velük dolgozni.

Csak másodlagos plusz pont volt a

1. Rugalmas munkaidő

2. Akár teljesen HO

3. Jó főnök és jó kollégák

4. A feletteseim rengeteget segítenek, kb mentorálnak, nem vagyok elhanyagolva. Persze jó magasra is teszik a lécet, ami motivál.

5. Igazodás a félév nehézségeihez (pl zh hét, vizsgaidőszak stb)

6. Korrekt fizetés, ami emelkedik bizonyos időnként

7. Fontosnak érzem magam.

8. Annyira kapcsolódik a szakomhoz, hogy a munkám miatt jobban sikerült a zh-im kb 40%-a, a vizsgáimnak pedig úgy 80%-a. Rengeteget tanulok a munkámból.

Persze ezek között akad olyan, amit nem tudtam előre, de ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy maradjak, ami szintén egy döntés, amit gyakran meghozok.

2022. jan. 17. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Leginkább szükség mert előző munkahelyemen nem vettek fel próbaidő után és elég rossz környéken lakok,ennél csak jóval rosszabb van.

55 km-re van,céges busszal megéri de nemrég költöztem a közelbe.Jól jártam végül mert a fizetés jobb mint az előző helyen,tudok fejlődni és szívesen csinálom.

2022. jan. 17. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem volt más..amúgy utálom
2022. jan. 23. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!