Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy szoktátok átvészelni a...

Hogy szoktátok átvészelni a munkaidőtöket?

Figyelt kérdés
4 órában dolgozom, de néha egy örökkévalóságnak tűnik. Igyekszem kizárni a külvilágot és a munkámmal törődni.
2022. jan. 16. 16:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Figyelemzavaros vagyok egyébként, meg vannak egyéb mentális dolgaim, de nem ezért százalékoltak le első sorban.
2022. jan. 16. 17:22
 12/26 anonim ***** válasza:

Ahogy rákerestem a neten pl. Újpesten (máshol is) is van Szociális foglalkoztató ahol sokféle munkát tudnak végezni a csökkent munkaképességű emberek.

[link]

Ilyen jellegű munkák vannak és biztosan közben sokat lehet beszélgetni:

Nyomdaipari kisegítő munkák:

- papíralapú termékek hajtogatása, ragasztása, kivitelezése

(mappa, dosszié, boríték, zacskó, hordtásak, dísztasak, tároló és díszdoboz)

- reklám anyagok összeállítása,

- borítékolás,

- szakdolgozatok, folyóiratok, stb. kötése,

- aranyozás,

- összehordás,

- egyéb nyomdai kisegítő feladatok.

Raktári kisegítő munkák:

- etikettezés,

- pántolás,

- tűzés,

- kézi fóliázás,

- egységcsomagok összeállítása,

- egyéb raktári kisegítő feladatok

Selejt visszanyerés

2022. jan. 16. 17:32
 13/26 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmit csinálok, mint amiket felsoroltál. Bár nem szeretek beszélgetni nagyon, van egy két ember akivel igen, viszont többnyire nem velük vagyok egy asztalnál.
2022. jan. 16. 17:37
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartalak figyelemzavarosnak, mert szépen fogalmazol és helyesen írsz, jól használod a számítógépet, netezel, stb. Ezzel a tudással mást is végezhetnél, akár egy call center állást is megpályázhatnál.

Ne becsüld le magad, hidd el többre vagy képes.

2022. jan. 16. 17:38
 15/26 A kérdező kommentje:
14.Figyelemavaros alatt arra gondoltam hogy nehezen koncentrálok egy helyre, gyakran érzem magam "felspanolva". Talán a hiperaktivitással keverem. Egyébként volt olyan foglalkozás ami érdekelt volna, csak az egészségem gátol benne. Leginkább azért maradok itt egyenlőre mert 4 órában közel 100 ezret kapok.
2022. jan. 16. 17:41
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a figyelemzavaros megjegyzést felejtsd el, mert aki így fogalmaz és jól használja az idézőjelet, vesszőt a tagolásnál, a helyesírása is rendben van, megfelelő válaszokat ad, ott komoly koncentráció van. Ezek szerint elvégezted a megfelelő iskolákat is.

Nem kellene ilyen negatívan gondolkozni és lebecsülni magadat.

2022. jan. 16. 17:48
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
A neten, fb-on szoktam még látni otthon elvégezhető irodai munkás beosztásokat, ilyen csip-csup feladatok, amiket inkább titkárinak mondanék. Vannak akik nem akarnak 8 órában titkárt fogadni, de nem szeretnek bíbelődni pl. szövegszerkesztéssel, sablon e-mailek válaszolásával/írásával, stb. Ezeket kiadják rugalmas munakaidőbe. Ha gondolod, pályázz meg párat, a régi melód mellett végeznél valami érdekesebbet is, így nem telne full unalmasan a napod. Pénzben is jól jársz.
2022. jan. 16. 18:01
 18/26 anonim ***** válasza:
Gondolom most is otthonról netezel. 17-es nagyon jó lehetőségeket kínált, ne fordulj magadba, bátran kell próbálkozni.
2022. jan. 16. 18:09
 19/26 A kérdező kommentje:
Egyébként néztem több logisztikai, irodai és ilyen jellegű munkákat. Mindenhová azt írták hogy 2 év tapasztalat stb. Beadtam egy titkári munkára az önéletrajzomat, de még nem hívtak.
2022. jan. 16. 18:09
 20/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végre egy jó ötlet, igenis meg kell próbálni. Mindent pályázz meg, ami számításba jöhet. Egyébként a személyes beszélgetés fog dönteni, nem a papír a lényeg.

2022. jan. 16. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!