Jó húzás volt a főnököt egy fekete fehér kérdéssel a sarokba szorítani? Vagy ezzel csak „kinyírtam“ magam?
A hátam mögött megy a pletyka hogy ki fognak rúgni már keresik az utódomat.
Sokszor hallottam ezt.
Ezért kéertem egy időpontot a főnöktől fogadott is és nyíltan minden szarakodás nélkül nekiszegeztem a kérdést hogy ezeket a dolgokat hallottam tényleg ki fog rúgni? Várok egy igent vagy nemet (így meg is mondtam)
erre elkezdett hebegni habogni hogy ááá dehogy honnan veszem ..
vajon jól tettem hogy beszorítottam a sarokba?
Vagy ezzel csak azt értem el hogy tényleg kirúg?
Hát, én ezt nem tartom "ráborítottam az asztalt" szintnek, ha csak bement és feketén-fehéren elmondta h ezt halloota többektől is, igaz-e, igen, vagy nem?
Másfelől azért mert megkérdezik, hogy ezt pletykálják és tényleg így vane, mégis mi a ...-ért rúgnák ki? :D
Nem azt mondta, hogy bement és elvesztette a fejét és leordította főnöke fejét vagy hozzávágta a széket.. Szóval ha nem emelte fel a hangját és nem obszcén jelzőkkel kérdezte meg, nem tudom elképzelni, hogy ebből probléma lenne.
U.I. ha én ezt hallanám többször, én is rákérdeznék egyenesen a főnökömtől (ha már úgyis "keresik a helyem" szintű pletyka meg. Mégis ki ülne tovább csendben tétlenül? Mondjuk biztos van, de az az ő dolga)
Kerdezo mint latod, a valaszok nagy resze csak provokalas es gunyulodnak, szorakoznak rajtad.
Szerintem engedd el a topikot, ebbol te nem fogsz konstruktiv kritikat kapni, nemhogy valamifele megoldast az ilyenektol.
13-mas voltam.
Szerintem itt az értő olvasás sem megy sokaknak. Aztán az egyik válsz elkezdi vinni vmi (akár) hülyeség felé, amire a többi is elkezd azon pörögni. 😅
Harmadrészt jelenleg sokan csak idejönnek böfögni vmit és kiadni a frusztrációjukat. Ritka az értelmes válasz...
Egyébként az is érdekes hogy valaki ilyet terjeszthet, következmények nélkül.
Az én kollégám "segítő" szándékkal szintén megkeresett egy ilyenbel, majd, amikor mondtan, higy jelzem a felettesem felé ezt, könyörögni kezdett nekem, hogy az állásával játszom, ne tegyem...
"Nem kaptál egyértelmű igen vagy nem választ továbbra se..."
Dehogynem kaptam. Nem csak verbális válasz létezik. A nonverbális jelekből teljesen egyértelmű a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!