Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jó húzás volt a főnököt egy...

Jó húzás volt a főnököt egy fekete fehér kérdéssel a sarokba szorítani? Vagy ezzel csak „kinyírtam“ magam?

Figyelt kérdés

A hátam mögött megy a pletyka hogy ki fognak rúgni már keresik az utódomat.

Sokszor hallottam ezt.

Ezért kéertem egy időpontot a főnöktől fogadott is és nyíltan minden szarakodás nélkül nekiszegeztem a kérdést hogy ezeket a dolgokat hallottam tényleg ki fog rúgni? Várok egy igent vagy nemet (így meg is mondtam)

erre elkezdett hebegni habogni hogy ááá dehogy honnan veszem ..

vajon jól tettem hogy beszorítottam a sarokba?

Vagy ezzel csak azt értem el hogy tényleg kirúg?

2022. jan. 16. 11:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmazhattál volna finomabban.

Ha azt kérdezed főnöktől, hogy a pletykák szerint ki leszel rúgva és szerinte van-e valóságalapja akkor jobban reagál.

2022. jan. 16. 12:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem önmagában az nem lett volna akkora gond, hogy beszélsz neki erről a pletykáról. De a leírásod alapján te nagyon támadóan tetted fel ezt a kérdést. A hangvétellel volt itt igazán gond.

Amúgy meg ilyen esetben én nem a főnököt keresném meg először. A pletyka jöhet egy rosszakarómtól is, semmi valóságalapjának nem kell lennie. Max. azt vonnám kérdőre, aki éppen beszél róla, és ott helyben, amikor hallom. De amúgy végezném a munkámat a legjobb tudásom szerint, ahogy addig is, de felkészülnék rá, hogy ha mégis menni kell, akkor ne érjen váratlanul.

2022. jan. 16. 12:34
 13/27 anonim ***** válasza:
18%

Nem tudom miert hordanak ennyire el a tobbiek.

Sehol nem derult ki vagy irtad, hogy pofatlanul belehanytad az arcaba es koveteloen, invazivan alltal volna a dologhoz.

Amit a tobbiek irnak semmi valosag alapja nincs, csak van valami otlet a fejukben hogy "milyen hulye a kerdezo" es irnak minden baromsagot. Sajnos ilyenek a joakarok.

Ha tenyleg ugy tortent, hogy kertel idopontot, majd termeszetesen kicsit aggodva megkerdezted ennek a pletykanak a valosagalapjat, akkor abban nincs semmi egyaltalan. Aki az ellenkezojet allitja az alszent. Mindenki akinek fontos a meloja, nem akarja hogy kib*sszak ennek hitelesen utana akar jarni es ahhoz csak egy ut van, a fonok.

Azt meg megjobban nem ertem, hogy a tobbiek szerint ha eddig nem is akart kirugni, a kerdesed utan mar igen? Mert mi volt akkora egetvero egy ilyen kerdesben hogy azonnal ki fognak rugni erte?

Ezekkel a barmokkal ne foglalkozz, ertelmetlen hulyeseget irnak csak hogy provokaljanak. Ha megnezed a legtobb kerdeshez ilyen valaszok mennek.

Teljesen jol kezelted a helyzetet. Es valoban, ha hazudott a fonok es tenyleg kiakar rugni, akkor ahogy te is irtad, nem oszt nem szoroz hogy megkerdezted.

Szoval igy vagy ugy, ezen a kerdesen semmi nem fog mulni.

Azonban egy jobb kerdes lenne az, hogy hogyan lehetne utana jarni hogy hazudik-e a fonok vagy a tobbiek hazudnak, mert valamelyik a ketto kozul igaz.

Esetleg kerdezd meg magadtol, hogy milyen a kapcsolatod a tobbiekkel, a fonokkel, objektivan merd fel hogy mennyire gondolod magad produktivnak a tobbiekhez kepest, miert kene vagy lehetne teged kirugni, ilyenek.

Oszinten egyebkent mar magaban az egy kicsit erdekes, hogy "mogotted megy a pletyka", ebbol az jon le nekem, hogy nagyon nem vagy szoros kapcsolatban a tobbiekkel, hogy negyszemkozti beszelgetesekbol derult volna ki. De nem tudom a konkret helyzetedet, szoval neked kell megitelned.

2022. jan. 16. 13:56
 14/27 A kérdező kommentje:

"ebbol az jon le nekem, hogy nagyon nem vagy szoros kapcsolatban a tobbiekkel, hogy negyszemkozti beszelgetesekbol derult volna ki."

A szokásos hallottam valakitől aki hallotta valakitől hogy ....

2022. jan. 16. 14:24
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt jó húzás,viszont én is így tettem volna
2022. jan. 16. 14:28
 16/27 A kérdező kommentje:
Na de hát ha nem ezt teszem, akkor mégis mi mást? üljek az irodában kussban míg egyszer tényleg "behívnak" a főnökhöz?
2022. jan. 16. 14:58
 17/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, én megértelek, mivel hasinló cipőben vagyok, egyáltalán nem egészséges így dolgozni valahol.

Rólam is terjengenek ilyen hírek, én szerdára kérek időpontot, mert szeretnék tisztán látni végre.

2022. jan. 16. 15:43
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

"Na de hát ha nem ezt teszem, akkor mégis mi mást? "

Például ugyanezt, csak nem ilyen minősíthetetlen stílusban.

2022. jan. 16. 15:45
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy megkérdezted hanem az, hogy tajparaszt módon.

Kedvesség nem kerül semmibe és sokkal előrébb lehet vele jutni.

Most bementél a főnökhöz és nagyjából ráborítottad az asztalt pedig lehet csak félreértésről van szó.

Arra nem gondoltál, hogy lehet valaki direkt hergel föl a pletykával a főnök ellen, hogy kirúgattasd saját magad?

2022. jan. 16. 17:01
 20/27 A kérdező kommentje:

"Most bementél a főnökhöz és nagyjából ráborítottad az asztalt p"

ezt én SEhOL nem írtam, ezt az itteni gyökerek költötték fantáziálták hozzá

2022. jan. 16. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!