Jó húzás volt a főnököt egy fekete fehér kérdéssel a sarokba szorítani? Vagy ezzel csak „kinyírtam“ magam?
A hátam mögött megy a pletyka hogy ki fognak rúgni már keresik az utódomat.
Sokszor hallottam ezt.
Ezért kéertem egy időpontot a főnöktől fogadott is és nyíltan minden szarakodás nélkül nekiszegeztem a kérdést hogy ezeket a dolgokat hallottam tényleg ki fog rúgni? Várok egy igent vagy nemet (így meg is mondtam)
erre elkezdett hebegni habogni hogy ááá dehogy honnan veszem ..
vajon jól tettem hogy beszorítottam a sarokba?
Vagy ezzel csak azt értem el hogy tényleg kirúg?
Fogalmazhattál volna finomabban.
Ha azt kérdezed főnöktől, hogy a pletykák szerint ki leszel rúgva és szerinte van-e valóságalapja akkor jobban reagál.
Szerintem önmagában az nem lett volna akkora gond, hogy beszélsz neki erről a pletykáról. De a leírásod alapján te nagyon támadóan tetted fel ezt a kérdést. A hangvétellel volt itt igazán gond.
Amúgy meg ilyen esetben én nem a főnököt keresném meg először. A pletyka jöhet egy rosszakarómtól is, semmi valóságalapjának nem kell lennie. Max. azt vonnám kérdőre, aki éppen beszél róla, és ott helyben, amikor hallom. De amúgy végezném a munkámat a legjobb tudásom szerint, ahogy addig is, de felkészülnék rá, hogy ha mégis menni kell, akkor ne érjen váratlanul.
Nem tudom miert hordanak ennyire el a tobbiek.
Sehol nem derult ki vagy irtad, hogy pofatlanul belehanytad az arcaba es koveteloen, invazivan alltal volna a dologhoz.
Amit a tobbiek irnak semmi valosag alapja nincs, csak van valami otlet a fejukben hogy "milyen hulye a kerdezo" es irnak minden baromsagot. Sajnos ilyenek a joakarok.
Ha tenyleg ugy tortent, hogy kertel idopontot, majd termeszetesen kicsit aggodva megkerdezted ennek a pletykanak a valosagalapjat, akkor abban nincs semmi egyaltalan. Aki az ellenkezojet allitja az alszent. Mindenki akinek fontos a meloja, nem akarja hogy kib*sszak ennek hitelesen utana akar jarni es ahhoz csak egy ut van, a fonok.
Azt meg megjobban nem ertem, hogy a tobbiek szerint ha eddig nem is akart kirugni, a kerdesed utan mar igen? Mert mi volt akkora egetvero egy ilyen kerdesben hogy azonnal ki fognak rugni erte?
Ezekkel a barmokkal ne foglalkozz, ertelmetlen hulyeseget irnak csak hogy provokaljanak. Ha megnezed a legtobb kerdeshez ilyen valaszok mennek.
Teljesen jol kezelted a helyzetet. Es valoban, ha hazudott a fonok es tenyleg kiakar rugni, akkor ahogy te is irtad, nem oszt nem szoroz hogy megkerdezted.
Szoval igy vagy ugy, ezen a kerdesen semmi nem fog mulni.
Azonban egy jobb kerdes lenne az, hogy hogyan lehetne utana jarni hogy hazudik-e a fonok vagy a tobbiek hazudnak, mert valamelyik a ketto kozul igaz.
Esetleg kerdezd meg magadtol, hogy milyen a kapcsolatod a tobbiekkel, a fonokkel, objektivan merd fel hogy mennyire gondolod magad produktivnak a tobbiekhez kepest, miert kene vagy lehetne teged kirugni, ilyenek.
Oszinten egyebkent mar magaban az egy kicsit erdekes, hogy "mogotted megy a pletyka", ebbol az jon le nekem, hogy nagyon nem vagy szoros kapcsolatban a tobbiekkel, hogy negyszemkozti beszelgetesekbol derult volna ki. De nem tudom a konkret helyzetedet, szoval neked kell megitelned.
"ebbol az jon le nekem, hogy nagyon nem vagy szoros kapcsolatban a tobbiekkel, hogy negyszemkozti beszelgetesekbol derult volna ki."
A szokásos hallottam valakitől aki hallotta valakitől hogy ....
Kérdező, én megértelek, mivel hasinló cipőben vagyok, egyáltalán nem egészséges így dolgozni valahol.
Rólam is terjengenek ilyen hírek, én szerdára kérek időpontot, mert szeretnék tisztán látni végre.
"Na de hát ha nem ezt teszem, akkor mégis mi mást? "
Például ugyanezt, csak nem ilyen minősíthetetlen stílusban.
Nem az a baj, hogy megkérdezted hanem az, hogy tajparaszt módon.
Kedvesség nem kerül semmibe és sokkal előrébb lehet vele jutni.
Most bementél a főnökhöz és nagyjából ráborítottad az asztalt pedig lehet csak félreértésről van szó.
Arra nem gondoltál, hogy lehet valaki direkt hergel föl a pletykával a főnök ellen, hogy kirúgattasd saját magad?
"Most bementél a főnökhöz és nagyjából ráborítottad az asztalt p"
ezt én SEhOL nem írtam, ezt az itteni gyökerek költötték fantáziálták hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!