Vállalnátok valami munkát a helyemben?
24 éves vagyok, nappali tagozaton egy két éves okj-s szakmát csinálok, amit nagyon szeretek és már van is egy hozzá nagyon közel álló másik szakmám.
Még a tanév előtt próbáltam a szakmámban elhelyezkedni, de a vírushelyzet miatt (mindenhol arra hivatkoztak állásinterú után) nem sikerült elhelyezkednem benne, ezért az egyik tanárom javaslatára elkezdtem ezt a szakmát nappalin. (bármikor átírhatnak estire, de így legalább állva van a TB-m)
Azon szoktam gondolkozi, hogy mellette valami munkát jó lenne csinálni, mert ugye így semmi keresetem, viszont az iskola elveszi a napok nagyrészét. (minden hétköznap kb. 8:00-tól 16:00-ig)
Plusz még amit itthon is foglalkoznom kell vele.
Így nem tudom, hogy férne még bele valamilyen munka is úgy, hogy egy kis magánéletem is lehessen.
Érdekelne a véleményetek, hogy ez így egyáltalán mennyire okés ilyen idősen és, hogy mit tennétek ilyen helyzetben.
Az értelmes, segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
Azt neked kell tudni mennyire fér bele, te érzed lenne-e rá időd vagy nem. Az biztos hogy változna az életed, valamiből el kellene venned, hogy a másik dologra legyen időd (pl. ha munkát vállalsz, akkor valószínűleg kevesebbet fogsz a barátaiddal vagy kikapcsolódni).
Bírható és vannak lehetőségek, alkalmi munkák között keress. Akkor mész amikor neked jó, sokszor a ledolgozandó idő is megbeszélhető. Persze egyfajta zsebpénznél többen ne nagyon gondolkodj, de valami legalább jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!