Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az, ami marasztalja az...

Mi az, ami marasztalja az embereket a munkahelyen?

Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
zsozsó, della, suska, ilyesmik
2022. jan. 12. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Le leszek pontozva,de:

-elsősorban pénz.

-ismeretlentől való félelem

Utánna jönnek a pozitívumok:

Közel van

Jó légkör/főnök,feladat stb.

2022. jan. 13. 04:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Én azért mondtam fel a régi helyemen (amit amúgy szerettem), mert nem kaptam a munkámért járó kellő fizetést emelést. Minden más tökéletes volt, de nem éreztem értékelve/elismerve magam.

Más helyeken jelentősen többet ajánlottak (tehát nem csak 1 cég).

És hát valljuk be, családtervezés előtt, meg lakáshitel előtt, azért qrvára nem mindegy a fizetés. :) Ráadásul elég sokat beletettem, eredményeimet is dicsérték. Hát én is megköszöntem a lehetőséget a végén.. :D

A másik ok, hogy az évek alatt már kicsit túl is nőttem szakmailag a dolgokon, embereken ott.. De legalábbis elértem a maxot, feljebb meg már nem volt. Kihívás sem volt.. Hát ezért.

2022. jan. 13. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:
A légkör van olyan fontos, ha nem fontosabb, mint maga a munka ellenértéke, vagyis a fizetés. Gondoljuk csak el, hogy van egy munka viszonylag jó fizetésért, viszont a munkakörnyezet és atmoszféra toxikus. Ilyen közegből az emberek reflexszerűen keresik a kitörési lehetőségeket. A szociális kényelem és biztonság tehát a legfontosabb.
2022. jan. 15. 09:33
 15/16 anonim ***** válasza:
HO-ban pont leszärja az ember a légkört, de az előzőnek amúgy igaza van, én beláLYkoltam
2022. jan. 15. 09:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha pl. Lehet xartkeverni, lejmolni, az nagy előny.
2022. jan. 15. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!