Ti milyen mottót vagy idézet szabályát követitek? Én ezt: Aki menni akar arra add rá a kabátot! Vagyis én ezt úgy fogom fel hogy aki menni akar azt engedjem el és ne marasztaljam ha menni akar
Én úgy vagyok vele,hogy a jelenem a házi feladatom,amit a jövőben kell megoldanom és,ha visszatekintek egyszer a múltból akkor fogom meglátni,hogy sikerült-e megcsinálnom,ha nem akkor azt még meg kell oldanom és így leszek teljes! :)
De ez nem idézet és nem is lopott szöveg,hanem saját bölcsesség :D
Ez az adjuk rá a kabátot meg olyan,hogy nem mindenki akar elmenni,de néha nincs miért maradni ... vagyis minden kapcsolat rendezéséhez 2 ember kell ... :)
Nem írhatom le konkrétan mert nagyon jellemzőek rám, de kettő is van.
A jelentésük: ha mosolyogsz, az nem csak neked jó.
A másiké pedig kb carpe diem.
:)
Nem tudok ilyet, nem kotom ilyesmihez az eletem...
de talan ha mondani kell akkor olyasmi, hogy
tobbet esszel mint erovel
az emberi hulyesegnek csak also hatara van
a penznek csak akkor van ertelme ha koltik
ilyesmi... de pl nem idezet de mottonak el,egy: mindenkinek jogaban all mindenhez, csak vallalni kell a kovetkezmenyeket.... gondolok itt arra,mhogy nem kell mergesnekmlenji egy hutlen parra, csak kezelni kell amproblemat vagy bocsanattal vagy szakitassal...
na, ez igy jo hulyen hamgzik... mondom, hogy nem kotom szovegekhez:D nem tudom leirni
Tudod nem idézeteket, mottokat kellene követned!
Hanem betartani a vendéggel szemben az etikettet, mirálisan viselkedni! Nem "Ki nem sz@rja le?" mit mond a vendég alapon viselkedni! Romlott ételkek, ooshadt itallal kinálni! Az asztak helyett a hokedlira teriteni neki!
7-es köszönöm:)
8-as Istenemxdd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!